ODMORU JE DOŠAO KRAJ: Lider započeo pripreme za polusezonu velikih očekivanja!

Autor:

Sport

06.02.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvareno tokom prethodne jeseni, mora i da se potvrdi u nastavku sezone.

ODMORU JE DOŠAO KRAJ: Lider započeo pripreme za polusezonu velikih očekivanja!

Foto: FK Budućnost Banatski Brestovac

Fudbaleri Budućnosti iz Banatskog Brestovca prvi deo šampionata u okviru Druge južnobanatske lige "Zapad" okončali su sa skorom od 11 pobeda, jednog remija i dva poraza i u nastavak takmičenja ulaze sa čelne pozicije navedenog ranga takmičenja.

 

Klub koji u aktuelnoj 2023. godine proslavlja devet decenija postojanja, startovaće sa dva boda više u odnosu na Radnički iz Barande, a cilj svih u Banatskom Brestovcu jeste da se od naredne jeseni ekipa nađe u Područnoj fudbalskoj ligi Pančeva u kojoj se poseldnji put nalazila u sezoni 2012/13.

Nakon nikada duže zimske pauze, poslednji prvenstveni susret je odigran još 20. novembra prethodne godine, fudbaleri Budućnosti su startovali sa zimskim pripremama. Nakon obavljene prozivke, šef stručnog štaba plavo-belih, Srđan Brajović je izjavio:

- Kroz treninge i prijateljski utakmice ćemo težiti da se što bolje spremimo za drugi deo sezone koji će biti izuzetno težak. Očekujem da ćemo sezonu završiti onako kako smo i planirali, ulaskom u viši rang.

Foto: FK Budućnost Banatski Brestovac

Verni navijači su uvek uz svoj klub

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, prolećna premijera zakazana je za 19. mart. U prvom kolu nastavka šampionata ekipa Budućnosti će na svom stadionu u Banatskom Brestovcu dočekati ekipu Mladosti iz Vojlovice.

Treba napomenuti da je veliki derbi ovog ranga takmičaenja na programu u okviru 18. prvenstvenog kola. Devetog dana meseca aprila ekipa Budućnosti gostuje u Barandi trenutno drugoplasiranoj ekipi Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading