SLOBINA JELENA SAMO ŠTO SE NE PORODI! Radanović šeta ženu sa stomakom do zuba, evo kako izgleda tik pred POROĐAJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.02.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović uskoro će po prvi put postati otac.

SLOBINA JELENA SAMO ŠTO SE NE PORODI! Radanović šeta ženu sa stomakom do zuba, evo kako izgleda tik pred POROĐAJ! (FOTO)

Foto: eStock

Sloba Radanović, Jelena Đuričanin

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Đuričanin prošle godine krunisali su svoju ljubav brakom, a par uskoro očekuju prinovu. Ekipa "Paparaco lova" usnimila ih zajedno kako šetaju prestonicom držeći se za ruke.

Radanovići su se našli u šopingu, a može se primetiti da su budući roditelji nikad složniji i da nestrpljivo čekaju naslednika, a u prilog tome govore i paparaco fotografije.

Podsetimo, Jelena i Sloba venčali su se 14. februara u manastiru Dubnica, u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici. Ovo je drugi brak oboma, a Jelena iz prvog braka ima dva sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading