NOLE OTVARA KARTE! Đoković rešio da OTKRIJE SVE: Australija, "lažna povreda", GOAT trka, Amerika...

Autor:

Sport

21.02.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi čekali da čuju, a imaće priliku i to u Beogradu.

NOLE OTVARA KARTE! Đoković rešio da OTKRIJE SVE: Australija, "lažna povreda", GOAT trka, Amerika...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković održaće u sredu, 22. februara sa početkom u 13.00 časova, konferenciju za medije.

Tema razgovora srpskog tenisera i medija biće sve što je u vezi sa njegovom karijerom i tekućom sezonom, kao i povredi koja mu se desila u Melburnu.

Dugo se očekivalo da Đoković govori za srpske medije posle svega što mu se desilo na Australijan openu, a zvanična konferencija zakazana je za 13 časova u njegovom teniskom centru uoči treninga.

Nole je više puta tokom prvog grend slem turnira u sezoni optuživan da je "lažirao povredu", a na kraju se ispostavilo da je i pored rupture mišića zadnje lože od čak tri centimetra on uspeo da osvoji turnir. To je otkrio direktor Australijan opena Kreg Tajli.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Da, video sam svojim očima snimke, a i doktori će vam reći istinu. Bilo je mnogo spekulacija da li je to istina ili ne, a znam da je teško poverovati šta Novak može da uradi sa takvom povredom. Neverovatan je zaista, ekstremno profesionalno se poneo, a sada na kraju dana niko ne sme da dovodi u pitanje njegov atleticizam - rekao je Krejg Tajli na radiju "Sportsdej" iz Melburna po završetku turnira.

Sada ćemo i od Novaka moći da saznamo šta se sve ovde dešavalo. Takođe, biće poznato i na kojim turnirima u nastavku sezone možemo da očekujemo Đokovića. Najbolji teniser planete bi sledeće nedelje trebalo da učestvuje na turniru u Dubaiju, dok je još neizvesno da li će putovati na turneju u SAD gde se igraju mastersi u Indijan Velsu i Majamiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading