MAJKA SLOBE RADANOVIĆA VAN SEBE! Sin joj postao otac, a Draginja ne krije SUZE RADOSNICE: Unuk liči na tatu!

Autor:

Zabava

21.02.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draginja Radanović, majka popularnog pevača Slobe Radanovića koji je danas postao otac, presrećna je što je dobila unuka.

MAJKA SLOBE RADANOVIĆA VAN SEBE! Sin joj postao otac, a Draginja ne krije SUZE RADOSNICE: Unuk liči na tatu!

Foto: printscreen/instagram

Sloba Radanović, Draginja Radanović

Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića, porodila se danas u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu i rodila zdravog dečaka, kom su dali ime Damjan. Ovim povodom među najsrećnijima je i pevačeva majka Draginja, koja nije krila ushićenje što se ostvarila u ulozi bake.

- Hvala vam na čestitkama, presrećna sam, kao baka... Kako drugačije, puno mi je srce - ljubazno je rekla Slobina majka, pa otkrila da li je već videla unuka:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sloba i Jelena Radanovič dobili sina

- Ja sam još ovde u Zrenjaninu, poslao mi je Sloba slike. Unuk liči na tatu (smeh). Hvala vam na čestitkama, hvala što ste se javili - poručila je majka popularnog pevača za Pink.rs.

Inače, ime Damjan potiče iz starogrčkoh jezika, a potiče od reči ''damao'', što bukvalno prevedeno znači "pobednik" i "ukrotitelj". Inače, u preneseno značenje ovog imena je "onaj koji je plemenit i velikodušan"; "onaj koji rado dariva i poklanja onima koji nemaju"; "onaj koji je dar ili poklon svojim roditeljima"; "onaj koji je blaga i krotka osoba".

Republika

Foto: E Stock

Sloba Radanović postao otac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading