OSTAVILA JE TEK ROĐENU BEBU, A ONDA SE BRANILA NA BIZARAN NAČIN: Misli da joj je učinila uslugu zbog jedne stvari, ali ćerka joj je oprostila!

Autor: N.J.

Lifestyle

21.02.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 30 godina nije znala ko joj je majka.

OSTAVILA JE TEK ROĐENU BEBU, A ONDA SE BRANILA NA BIZARAN NAČIN: Misli da joj je učinila uslugu zbog jedne stvari, ali ćerka joj je oprostila!

Foto: Shutterstok

Lora Meklejn je 1990. godine data na usvajanje i odrasla je sa tom spoznajom, ali bez ideje ko je njena biološka majka i gde se nalazi. Nakon beskrajnih pretraga na Guglu i Fejsu uradila je DNK analize i tako je saznala svoje poreklo. Njena majka zove se Dženi Hedenson i sada ima 50 godina.

Majka je ostavila zato što je želela bolju priliku za život svog deteta, a sada je zahvalna što je dobila drugu šansu. Iako ovo ne deluje kao dovoljno dobar razlog da ostavite dete, ćerka je opravdava i prihvatila je da se vidi sa njom.

Lora je prošle godine poslala svoj DNK uzorak, a dva meseca kasnije dobila je poruku u kojoj piše da se podudara sa ženom iz Kanade. Podudaranje se desilo sa njenom tetkom koja joj je putem tog mejla napisala kako je traže godinama.

Za nekoliko dana, snimila je svoju mamu Dženin u emotivnom videopozivu, koji je inače bio njihov prvi kontakt, a srele su se nakon toga i to posle tri decenije.

Foto: Tanjug/AP

Beba u porodlištu

- Bilo je prelepo, srećna sam, nijedan čovek ne može proći kroz to, a da ne smatra da je to dirljivo. Nisam znala šta propuštam dok se nisam spojila sa biološkom porodicom. Činilo mi se da su me iskustva koja sam do sada stekla u životu stvarno pripremila da se nosim sa ovom pozitivnošću - priča Lora.

Njena majka Dženin, podelila je svoje iskustvo nakon što je srela ćerku.

Poslednji put kad sam je videla bila je beba i videti je kao ovu mladu prelepu ženu - nisam sigurna mogu li to opisati. Stalno joj govorim da još uvek ne mogu da opišem šta osećam. Prolaziš kroz toliko emocija, da ponovno budeš deo njenog života, dobila sam drugu priliku, a malo ljudi to dobije. Moja porodica se oseća potpuno sada - iskrena je ona.

Lora je oduvek znala da je usvojena, a porodica koja je odgajila, nikada to nije krila od nje, piše "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading