ZBOG SRBOSLAVE HOLIVUDSKA FACA NE PRIČA SA PORODICOM: Promenio je VERU, oženio lepu SRPKINJU i sve radi kako ona kaže!

Autor: N.J.

Lifestyle

30.01.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se tačno dogodilo pa se u porodici desio ovakav razdor?

ZBOG SRBOSLAVE  HOLIVUDSKA FACA NE PRIČA SA PORODICOM: Promenio je VERU, oženio lepu SRPKINJU i sve radi kako ona kaže!

Foto: Shutterstcok

Britanski glumac Kristijan Bejl je velika faca i aktivno je prisutan na filmu od 1986. godine. Neke od njegovih najzapaženijih uloga bile su u filmovima: "Terminator", "Obećanje", "Knjiga o džungli: Poreklo", "Američka prevara"...

Zahvaljujući lepoj Srpkinji on je promenio odnos prema braku i poželeo je da ima pravu porodicu. 

Foto: YouTube/ Daily mail

Sibi i Kristijan na dodeli nagrade

Ko je Sandra Sibi Božić?

Sandra je bivša manekenka, pravo ime joj je Srboslava i u braku sa Kristijanom od 2000. godine. Oni su se upoznali kada je ona radila kao lični asistent njegove prijateljice, brzo su se zaljubili i zajedno su 22 godine. Ona je uspela da mu promeni razmišljanje o braku.

- Svi su bili razvedeni u mojoj porodici pa nisam imao baš zdrave ideje o braku - rekao je za Sydney Morning Herald 2012. godine.

- Onda sam upoznao Sibi i odjednom se to učinilo fantastičnom idejom. Moja žena voli privatnost. I naravno, želim to zadržati… ali imamo sjajan privatni život. Ona je verovatno najjača žena koju sam ikada sreo u životu - objasnio je.

Foto: YouTube/ Daily mail

Kristijan gleda u Sibi

Kristijan je zbog Sandre promenio veru i prešao u pravoslavlje.

Svađa sa porodicom

Malo pre premijere filma "Tamna noć" Kristijan se navodno posvađao sa sestrom Šeron i majkom Dženi. On je inače u tom filmu odigrao jednu od bitnijih uloga po kojoj je poznat, a to je uloga Betmena. Kako je Miror tada izveštavao porodica se povukla zbog njegove supruge Sibi Blažić. Oni nisu podržavali taj  odnos, što je na kraju dovelo do razdora koji je trajao 10 godina. Njegova majka u jednom intrevjuu navela da je često išla na njegove premijere u nadi da će progovoriti. 

Takođe, u prošlosti je navodno bio hapšen zbog svađe sa majkom Dženi 2008. godine. To je navodno dovelo do decenije ćutnje u porodici zbog čega između ostalog nije razgovarao ni majkom, ali ni sa sestrom. Tužilaštvo je moralo da odbaci slučaj jer nije bilo dovoljno dokaza. Nakon mnogo godina, oni su progovorili i pomirili se, piše "Metro".

Ljubav je pobedila, Sibi i Kristijan prevazišli su sve prepreke, imaju dvoje dece, a lošim odnosima sa porodicom došao je kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading