OVO JE STANA KOJU JE ROĐAK UBIO KOD BEČEJA: Rođak je brutalno tukao čekićem, pa je udavio! (FOTO)

Autor:

Hronika

21.02.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila osumnjičenog za ubistvo.

OVO JE STANA KOJU JE ROĐAK UBIO KOD BEČEJA: Rođak je brutalno tukao čekićem, pa je udavio! (FOTO)

Foto: Facebook

Stana M.

Strašan zločin dogodio se sinoć u mestu Mileševo kada je Ljubiša B. (18) ubio svoju rođaku Stanu M.(65), a potom pobegao.

On se sumnjili da je iskoristio poverenje nesrećne žene, ušao kod nje u kuću, a potom je tukao tupim predmetom, izbo oštrim predmetom, a onda i davio. 

Nakon što je izvršio ubistvo, ukrao je njen automobil "Opel" i odvezao se do Bačke Topole gde je i ostavio automobil i pobegao. 

Policija je pronašla automobil u blizini Biblioteke u tom mestu, a potom se dala u intenzivnu potragu za osamnaestogodišnjim osumnjičenim.

Prema još nepotvrđenim informacijama, policiju je navodno pozvao njegov otac oko 21 čas i rekao da ima saznanja da je njegov sin izvršio zločin.

On je, brzom akcijom policije, danas uhapšen.

Meštani o ubijenoj ženi imaju smao reči hvale. Isticali su da su u šoku, da je svima pomagala i da nije imala novca, te da ne veruju da je u pitanju ubistvo iz koristoljublja.

Stankina sestra bila je jutros pred njenom kućom i nije mogla da veruje šta se dogodilo.

U šoku sam. Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Ona ni mrava ne bi zgazila, nikome se nije zamerila. Novca nije imala - rekla je za Telegraf sestra ubijene žene.

Prema njenim rečima, žena je živela sama i radila je po selu za nadnicu. Pomagali su je rođaći i komšije. Bila je uvek vesela i mila.

Subotička policija je jutros za Blic saopštila da se za počiniocem koji je čekićem tukao ženu, a potom je udavio, intenzivno traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading