RASTA ISPALIO ANU NAKON MILICE: Bivši neće da joj peva na koncertu, pevačici se sve obilo o glavu!

Autor:

Zabava

21.02.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana je urlala preko telefona kad ju je Rasta odbio, tvrdi zajednički prijatelj!

RASTA ISPALIO ANU NAKON MILICE: Bivši neće da joj peva na koncertu, pevačici se sve obilo o glavu!

Foto: Republika/Vladimir Lukić,e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Pevačica Ana Nikolić zakazala je veliki solistički koncert 7. septembra ove godine u beogradskoj Areni, a kako je imala želju da izvede zajedničke pesme koje ima s bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, pozvala ga je, ali je on ispalio! 


Kako Republika saznaje, Paraćinka je davno smislila da gost iznenađenja bude Rasta s obzirom na to da joj je napravio velike hitove u vreme kad su bili u braku, ali će pesme, po svemu sudeći, morati da peva sama.

Foto: E-Stock

Ana Nikolić

 


- Ana je s Rastom pričala o tome da joj bude gost u Areni još dok se rađala ideja da pravi veliki koncert. Tad su bili u super odnosima, ali je ona u međuvremenu počela da ga proziva. Anu je nerviralo to što je Rasta rekao da nema alko-test, kojim proverava da li Ana preteruje u piću tokom davanja jednog intervjua, pa je u emisiji pričala da to otac njene ćerkice ne treba da radi. Posle je udarila na njega, te svaku priliku koristila da ga blati i da priča kako ga je, kao brižna bivša žena, posećivala u zatvoru - priča izvor blizak bivšem paru i otkriva da je Nikolićka ishisterisala kad je Đurić javio da ne računa na njega da joj bude gost:


- Rasta je posle Aninih ispada u javnosti znao da neće da peva s njom u Areni. Kad je zakazala tačan datum koncerta, zvala ga je da ga obavesti. Tad je rekao da s njom sigurno neće da peva, pa je počela da psuje. Pričala je da je pokazao da je loš čovek, da posle svega što su imali ne sme da joj okrene leđa i da ovim ne poštuje ni njihovu ćerku Taru. Mnogo je bila besna, ali nije htela da se za to sazna.

Foto: Dragan Kadić

Stefan Đurić Rasta

 


Ovim povodom, pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom, ali je ona odbijala pozive, dok je reper do zaključenja broja ostao nedostupan za komentar.


Podsećanja radi, malo pre nego što je Rasta odbio Anu isto je uradila i Milica Pavlović, koju je uprkos medijskom ratu, koji već mesecima traje između ove dve pevačice, Nikolićka takođe pozvala da joj gostuje u Areni. Pavlovićka ju je, naravno, odbila zbog krađe pesme "Provereno", koju je Nikolićka uporno izvodila na nastupima i najavljivala kao svoju, iako je postala jedan od najvećih hitova protekle godine u izvođenju Milice Pavlović.


- Pošto sam Milicu, na njeno insistiranje, pozvala da bude gost na mom koncertu, ne razumem zašto je to odbila i to na ružan način tako što je mene nazvala lopovom. Ponuđena ko počašćena - poručila je Ana, a Milica je uzvratila da ne pije kafu s lopovima:

Foto: Mozzart

Milica Pavlović

 


- Žena ima sjajne pesme, predivnu karijeru i želim joj punu Arenu, ali ja neću biti njen gost. Rekla sam, ako me pozove, to je kao da vam je neko došao i pokušao da opljačka kuću, a onda idete da pijete kafu zajedno. Nisam iz te priče!


Rasta kupio grobno mesto

Rasta je na društvenoj mreži Tik-tok podelio kadar iz spota na kom se vidi spomenik s ugraviranim prezimenom Đurić. On je snimao kadrove za pesmu "Poslednji ples", koju je uradio sa Kali, pa pokazao da ima grobno mesto. Prezime je na ploči već ugravirano, dok je mesto za fotografiju, ime i datume rođenja i smrti ostalo prazno. Dok je snimao video, Rasta je govorio da nikada ništa nije iznajmio, pa čak ni grobno mesto.


- Evo ga jedan fan fekt sa snimanja spota "Poslednji ples". Kada budu pričali koji je reper iznajmio automobile, a koji ne, nek se zna da Rasta čak ni grobno mesto ne iznajmljuje - pričao je Đurić u klipu.


Nakon ovog usledila je polemika fanova, koji su uvereni da je reper stvarno kupio parcelu, zbog čega su mu ostavljali raznorazne komentare, i onih koji smatraju da je u pitanju porodična grobnica, koju je iskoristio za snimanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading