PRIJA LAŽE! Ana Nikolić NAPALA Aleksandru da joj MINIRA koncert! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić napala je Aleksandru Prijović zbog koncerta.

PRIJA LAŽE! Ana Nikolić NAPALA Aleksandru da joj MINIRA koncert! (FOTO)

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic, E stock

Priče da Aleksandra Prijović minira Anu Nikolić šire se u javnosti i to sve zbog toga što je zakazala Arenu sedam dana ranije.

Ona se oglasila i otkrila da to nije istina.

- Koncert u Areni sam zakazala pre godinu dana, ali nisam o tome javno pričala. Priče da sam htela da miniram Anu nisu istinite. Naprotiv, Anu cenim i poštujem. Svaka od nas ima svoju publiku, pa sam sigurna da će kod obe biti sjajna atmosfera. Ne gradim karijeru na skandalima. Ako publika ne voli moje pesme, nijedan skandal ovog sveta mi neće pomoći - rekla je pevačica, a onda je otkrila kako se odlučila za 29. septembar.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović

- Prvo sam želela da održim koncert 22. septembra, na svoj rođendan. Ali taj termin je bio zauzet, pa sam pomerila za sedam dana - rekla je Aleksandra za "Informer".

Nakon njene izjave, oglasila se i Ana Nikolić koja je optužila koleginicu da laže.

- Dokaz da Prijovićeva ne govori istinu! Ovo je sa zvaničnog sajta "Štark" arene. Ne postoji najava za Aleksandrin koncert, a moj je zakazan još u decembru 2022. i puštene su ulaznice u prodaju. Meni ne smeta ona i njen koncert jer ću ja na svom uživati sa svojom publikom - napisala je Ana Nikolić.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić o Aleksandri Prijović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading