KATASTROFA: Ništa od UČEŠĆA u Dubaiju - sledi PAD na listi!

Autor:

Sport

17.02.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima je okončana pre nego što je i krenula.

KATASTROFA: Ništa od UČEŠĆA u Dubaiju - sledi PAD na listi!

Foto: Starsport

Srpska teniserka Olga Danilović poražena je od Španjolke Rebeke Mesarove sa 2:0 (6:3,6:2) u prvom kolu kvalfikacija za WTA turnir u Dubaiju.

Danilovićeva je odigrala jako loš duel, dopustila je protivnici iz Španije brejk u ranoj fazi prvog seta, koji je Mesarova uspela da održi do kraja tog dela igre, uprkos pritisku naše igračice u poslednjem gemu.

Sličan scenario je viđen i u drugom setu. Danilovićeva je izgubila svoj servis gem na samom početku seta, a novim brejkom, ovaj put u sedmom gemu tog dela igre, Mesarova je i zvanično prelomila meč i obezbedila sebi plasman u drugu rundu kvalifikacija, koje je ujedno i poslednje, a tu će igrati sa Kanađankom Rebekom Marinom, koja je slavila sa 2:1 protiv Britanke Harijet Dart.

Foto: Starsport

Olga Danilović, srpska teniserka

Na ovaj način, Danilovićeva je upisala drugi poraz u nizu, pošto je poražena i u prvom kolu WTA turnira u Lionu, od Nemice Julije Nimajer.

Posle ovog poraza, Danilovićevu, koja je trenutno 142. teniserka sveta, očekuje novi pad na listi, što je novi problem za srpski tenis, pošto je najbolje plasirana srpska teniserka Aleksandra Krunić na 119. mestu WTA liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dušan

17.02.2023 16:24

Treba da se ugleda na Novaka i da se cela posveti tenisu.