HRANI KUČE DA TE UJEDE! Ovako je poslanica SNS opisala bivšu ministarku iz svoje stranke

Autor:

Vesti

17.02.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gaji kuče da te ujede, poručila je poslanica SNS Biljana Pantić Pilja, komentarišući izjavu bivše ministarke Zorane Mihajlović o divljanju ekstremnih desničara i pretnjama ubistvom predsedniku Aleksandru Vučiću.

HRANI KUČE DA TE UJEDE! Ovako je poslanica SNS opisala bivšu ministarku iz svoje stranke

Foto: Tanjug/Z. Zestić

Zorana Mihajlović Biljana Pantić Pilja

Kako je navela Pilja, dok je Mihajlovićeva bila deo vlasti i dok je obavljala ministarsku funkciju, Aleksandar Vučić i Srbija su joj bili dobri.

- Kad je ostala bez beneficija pokazuje kako ne može da podnese što nema funkciju. Niko se na funkciji nije rodio, ali Zorana, izgleda, misli da jeste. Pokazalo se da je Aleksandar Vučić bio u pravu kada je odlučio da gospođa Mihajlović ne bude deo Vlade - navela je Pilja i dodala:

- Kao i uvek, pre svih nas je uvideo da postoje osobe koje su srasle sa funkcijom i kojima država Srbija nije na prvom mestu, nego lični interes.

Osim toga, poslanica SNS je navela da Mihajlović gaji ljubav prema stranim ambasadama, te da joj očigledno žao što nije uspeo teroristički napad na predsednika Vučića.

Prethodno, Zorana Mihajlović je iskoristila divljanje na protestu u Beogradu da napadne Vučića, sugerišući da je on negovao desničare i da mu se to obilo o glavu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (77)

Loading
Misterijanemoguca

17.02.2023 16:07

Komentar upućen Zorani Mihajlović kojoj je do juče SNS i radno mesto bilo sve u životu a danas na sve to drvlje i kamenje.

Misterijanemoguca

17.02.2023 16:08

Svi smo zamenljivi i jako je cinično pljuvati predhodno radna mesta posebno ako niste mogli da se dogovorite ili niste ostvarili određene rezultate.

Misterijanemoguca

17.02.2023 16:10

Svako novo iskustvo je novo iskustvo. Ako gđa Zorana kao ministar nije ispunila određene kvote u svom poslu naravno da je treba zameniti sa nekim konto može. I nema ljutnje.

Sanja

17.02.2023 16:10

Zorana baš mnogo pati za ministarskom foteljom