SRBIJA NE SME DA OSTANE BEZ VUČIĆEVOG LIDERSTVA: Marinković uputio podršku predsedniku!

Autor:

Vesti

23.01.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Marinkovic, član GO Srpske napredne stranke, uputio je poruku podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u najtežim trenucima za zemlju pošto je Srbija suočena sa zapadnim ultimatumom po pitanju Kosova.

SRBIJA NE SME DA OSTANE BEZ VUČIĆEVOG LIDERSTVA: Marinković uputio podršku predsedniku!

Foto: Privatna arhiva

Vladimir Marinković

Saopštenje prenosimo u celosti.

Kao dugogodišnji suradnik predsednika Vučića i kao čovek koji se u političkoj karijeri bavi spoljnim poslovima ne mogu ni da sagledam posledice koje bi se dogodile kada bi se predsednik Vučić povukao sa čela Srpske napredne stranke i generalno iz politike.

U večini slučajeva tokom prethodnih deset godina nismo bili ni svesni šta je ustvari stajala iza velikog oporavka Srbije u svakom smislu. Srbija je zahvaljući Vučiću koji je nepobitno veliki lider i geopolitički strateg postala respektabilna zemlja, vodeća u regionu na polju ekonomije, inovacija, izgradnje infrastrukture, obrazovanja, nauke.

I sve to vodeći nezavisnu politiku, štiteći Srbiju od raznih spoljnih nemani koje bi da je učine vazalskom zemljom. Nažalost, te nemani imaju zdušnu pomoć i podršku domaćih kompradora koje ne intersuje ova država i narod već kako na što lakši način napune svoje džepove a u tom poslu glavna smetnja im je Vučić.

Republika

Foto: Tanjug/ M. Milivojević

 

Srbija ne sme sebi da dozvoli da ostane bez Vučićevog liderstva pošto je upravo kriza liderstva i nedostatak lidera nešto što izaziva ovolike krize u celom svetu.

Srbija je konačno imala sreće i dobila lidera svetskog nivoa i kapaciteta koji ima jasan plan i strategiju za ovu državu, koji razmišlja o tome kako će Srbija izgledati za nekoliko decenija, lidera koji je napravio od Srbije ekonomski i vojno respektabilnu državu koja je danas poznata po uspešnim projektima, ozbiljnim ekonomskim rezultatima, rekordnim stranim direkntim investicijama, razvoju turizma i poljoprivrede ali i digitalizacije i veštačke inteligencije.

Sve to zahvaljujući viziji velikog lidera koga Srbija nikada nije imala i siguran sam da će Srbija, naš narod, naša Srpska napredna stranka ali i svi drugi koji vole Srbiju učiniti sve da predsednik Vučić nastavi da vodi ovu zemlju i da ga podrže u ovim tečkim vremenima punim izazova zato što je to samo u jednom jedinom interesu-interesu države Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading