NE TREBA DA SE PRAVDA, TO IH SAMO HRANI: Novak Đoković dobio SAVET od velikog prijatelja!

Autor:

Sport

17.02.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz je imao jasnu poruku za našeg tenisera.

NE TREBA DA SE PRAVDA, TO IH SAMO HRANI: Novak Đoković dobio SAVET od velikog prijatelja!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Žil Simon i Gael Monfis, nekadašnje velike zvezde francuskog i svetskog tenisa, imali su vrlo zanimljiv razgovor preko Tviča, u kom su se u jednom trenutku dotakli Novaka Đokovića, ali i ostatka "velike trojke".

Najzanimljivije je svakako bilo kada se Simon dotakao srpsko igrača, koji je godinama izložen neopravdanim kritikama i rekacija, pre svega medija sa Zapada.

- Uvek ga ispituju i to ga nervira. Ne treba da pokušava da se pravda, to ih samo hrani. Neki će ga braniti bez obzira na sve. Drugi će ga napadati. Nadal i Federer, takođe. Oni su toliko veliki da se sureću sa tim stvarima - izjavio je Simon.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Zatim su se dodatkli i teme velikog broja najvećih titula koje su ova tri tenisera osvojila u karijerama.

- Za njih mislimo da nas ’zezaju’ kada osvoje grend slem. Ali, osvajanje grend slema je njihov nivo. Toliko su u prednosti protiv nas da, čak i kada nisu na maksimumu, pobeđuju. Najjači su. Novak, Rafa i Rodžer su bili na nivou osvajanja Grend slemova. Kada su na 70 odsto je kao kada smo mi ostali na vrhuncu - rekao je Simon.

Trenutno, Novak Đoković i Rafael Nadal imaju po 22 osvojene grend slem titule, dok je Rodžer Federer osvojio dve manje, pa se čini da će se GOAT trka do kraja voditi između srpskog i španskog igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading