MARADONINO PROROČANSTVO! Šta vezuje Novaka Đokovića i argentinsku legendu fudbala?

Autor:

Sport

15.02.2023

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma zanimljiva anegdota koju je otkrio Noletov bivši trener Marjan Vajda.

MARADONINO PROROČANSTVO! Šta vezuje Novaka Đokovića i argentinsku legendu fudbala?

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković trenutno se nalazi na čelu ATP liste i sledećeg ponedeljka započeće 377. nedelju na vrhu, te će se izjednačiti sa čuvenom Nemicom Štefi Graf.

Sada Nole piše istoriju, a da će se tako nešto desiti i pre nego što je stigao u sam vrh svetskog tenisa, znao je i legendarni Argentinac Dijego Armando Maradona.

Maradona je još 2008. godine predvideo da će Novak biti prvi na svetu, a sve to otkrio je bivši Đokovićev trener Marjan Vajda.

Dijego je trenirao sa Novakom u Abu Dabiju 2008. godine. Lepo smo se proveli i na kraju mi je rekao: "Šefe, treniraćeš prvog na svetu." Tada Novak još nije bio broj jedan, postao je najbolji na leto 2011. To je bila strašna privilegija, osećao sam se kao da me je dodirnuo Bog, bilo je neverovatno. To mi je najlepše sećanje na njega - ispričao je Vajda za čuveni argentinski dnevni sportski list "Ole".

Republika

Foto: printscreen

Novak Đoković i Dijego Armando Maradona

 

Vajda je u pomenutom intervjuu govorio i o razlozima zbog kojih je prekinuo saradnju sa Novakom:

Novak je odlučio da igra manje turnira i da ima manji tim, a Goran Ivanišević je prvi trener. Bio je taj rastanak veoma težak emotivno za obojicu, ali život ide dalje. Ja sam dobro, on je dobro, ali mi je nedostajalo da budem u Melburnu kada je osvojio trofej. Pisao sam mu tada, često se dopisujemo - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading