MILICA DABOVIĆ UNAJBILA OBEZBEĐENJE! Bivša košarkašica zbog obnaženih fotografija dobija PRETNJE da će biti ZLOSTAVLJANA, živi u strahu!

Autor:

Zabava

17.02.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović strahuje za svoju i sinovljevu bezbednost.

MILICA DABOVIĆ UNAJBILA OBEZBEĐENJE! Bivša košarkašica zbog obnaženih fotografija dobija PRETNJE da će biti ZLOSTAVLJANA, živi u strahu!

Foto: ATA Images/M.M.

Milica Dabović

Bivša košarkašica, a sada jedna od najvećih naših zvezdan na sajtu za odrasle Milica Dabović, počela je da dobija preteće poruke, pa je odlučila da zaposli lično obezbeđenje. 

Iako je nalog na poznatom sajtu otvorila kako bi zarađivala za sebe i dete, naišla je na niz osuda i uvreda. Ubrzo su počele i pretnje da pristižu, te joj je zaprećeno da će je napasti i zlostavljati, a Milica je odlučila da uz sebe stalno ima obezbeđenje, prenosi Alo.

Foto: PrintscreenInstagram

Milica Dabović dobija pretnje

Kako se dalje navodi, ona je angažovala devojku, Ivanu koja će biti zadužena za njenu bezbednost. Njih dve su se upoznale u teretani, nakon čega su postale veoma bliske drugarice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dule

17.02.2023 16:26

Do juče tvrdila da nema da kupi burek. A sada plaća obezbedjenje. O čemu vi to?