BOLJE NIJE MOGLO: Partizan saznao SAVRŠENE vesti pred polufinale kupa protiv Crvene zvezde!

Autor:

Sport

17.02.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će sigurno dodatno doprineti na samopouzdanju pred večerašnji duel.

BOLJE NIJE MOGLO: Partizan saznao SAVRŠENE vesti pred polufinale kupa protiv Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Matijas Lesor u akciji

Košarkaši Partizana igraju večeras od 21 čas duel polufinala Kupa Radivoja Koraća protiv ekipe Crvene zvezde, a dan odigravanja ovog meča jedan od glavnih igrača crno-belih je saznao sjajne vesti.

Naime, Evroliga je danas objavila spisak kandidata za nagradu koja se dodeljuje najkorisnijem igraču sezone, a među šest igrača nalaze se plejmejker Efesa Vasilije Micić, kao i centar Partizana Matijas Lesor.

Micić ove sezone prosečno beleži 16 poena, tri skoka i šest asistencija za indeks korisnosti 19. Sa druge strane, centar Partizana  prosečno beleži 12 poena uz sedam skokova po meču, što je dovoljno za drugi najbolji indeks korisnosti 20.

Foto: Profimedia

Vasilije Micić je među nominovanima za MVP nagradu

Među kandidatima su još košarkaši Olimpijakosa Kostas Slukas i Aleksandar Vezenkov, centar Real Madrida Valter Tavares i centar Fenerbahčea Džonatan Motli.

Dodela nagrada će biti nakon kraja regularnog dela sezone, a ukoliko nastavi sa ovakvim partijama, ne bi trebalo da čudi ako Lesor na kraju i osvoji ovo priznanje, iako je trenutno Aleksandar Vezenkov veliki favorit da po prvi put u karijeri osvoji ovo priznanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading