PUKLA 50.000 EVRA! Ana Nikolić ide na potpunu DETOKSIKACIJU tela: Spavaću u slamarici!

Autor:

Zabava

15.02.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić se punom parom sprema za koncert.

PUKLA 50.000 EVRA! Ana Nikolić ide na potpunu DETOKSIKACIJU tela: Spavaću u slamarici!

Foto: E-Stock

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić odlučila je da ode u privatnu kliniku u Austriji na dvonedeljnu detoksikaciju organizma za koji je iskeširala skoro 50.000 evra.

- Ana je svesna da je čeka naporan period pred beogradski koncert, a s obzirom na to da će ovo biti pravi muzičko-vizuelni spektakl s velikim brojem plesača i da će imati zahtevnu koreografiju za šta je potrebna fizička spremnost, ona je rešila da maksimalno bude spremna - kaže izvor za Alo i dodaje: 

Foto: E-Stock

Ana Nikolić ide na detoksikaciju organizma

- Prijatelji i saradnici su joj predložili da poseti jednu od poznatih privatnih klinika u Austriji gde su boravile mnoge javne ličnosti iz Srbije, a koja se bavi detoksikacijom organizma. Radi se o mestu koje se nalazi u mirnom delu Klagenfurta s pogledom na jezero, a ceo program prilagođen je tako da nakon završenih tretmana i pregleda, osoba koja se podvrgne detoksikaciji organizma bude izuzetno fizički i mentalno spremna za sve životne izazove. Program je baziran na holističkim tretmanima, masažama, limfnim drenažama i konzumacijama prirodnih čajeva koji se specijalno spremaju za ovu kliniku. Ani se izuzetno dopala cela priča, posebno kada su joj prosledili sajt klinike gde je videla kako to sve izgleda.

- Ana je perfekcionista i konformista. Voli da ugodi sebi i voli da joj bude lepo. Kada je pogledala fotografije klinike, shvatila je da bi tamo mogla da bude i mesec dana, a ne samo dve nedelje. Luksuzno opremljena vila na jezeru bio je dovoljan razlog da Nikolićeva zakaže boravak. S obzirom na to da je samo jedan dan košta oko 3.100 evra, ona će za dve nedelje izdvojiti blizu 50.000 evra - priča izvor i nastavlja:

 

 

- Pored limfinih drenaža i abdominalnih masaža, Ani se posebno dopala detoksikacija organizma koja se zove „umotavanje u cveće“. Naime, radi se o tretmanu gde ležite prekriveni slamom i odabranom vrstom cveća kako bi se organizam što pre oporavio i iz njega izvukli svi toksini. Našalila se sa prijateljima da će spavati na slamarici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading