ANA NIKOLIĆ PRETI MILICI PAVLOVIĆ: "Vratiću je u selo na fabričko podešavanje"

Autor:

Zabava

17.02.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana NIkolić zakuvala je novi estradni rat sa Milicom Pavlović, nakon afere ,,Provereno"

ANA NIKOLIĆ PRETI MILICI PAVLOVIĆ: "Vratiću je u selo na fabričko podešavanje"

Foto: Instagram.com, Amig show printscreen

Pevačica Milica Pavlović odbila je poziv da se pojavi na koncertu koleginice Ane Nikolić u beogradskoj areni,iako je ideja bila da se konačno pomire i zaborave svađu oko pesme ,,Provereno". Podsetimo, Ana je snimila pesmu čim se našla na novom Miličinom albumu. 

Iako bi ovo bila dobra reklama za obe, tim više što imilica najavljuje velike koncerte, od toga nema ništa. 

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Ana Nikolić i MIlica Pavlović

 

- Da se pojavim na tom koncertu bilo bi isto kao kada bi me lopov pokrao, a onda me pozvao na kafu, a ja pristala - oštro je odgovorila Milica, a njene reči su ozbiljno iznervirale Nikoliću, pa je odmah krenuo novi krug estradnog rata. 

- Ja lopov? Mala je ozbiljno pustila jezičinu. Bude li nastavila da talasa ovakom, vratiću je u selo na fabričko podešavanje. Šta je bre ona umislila - siktala je Ana pred prijateljima.

Kako govori izvor za Star, Nikolićeva je zaista planirala da Milicu pozove na koncert, jer za to što obe imaju istu pesmu, nije kriva Ana, već taj ko im je dao ili prodao tu pesmu. 

Foto: youtube.com/AmiG Show, Instagram.com

Ana Nikolić i MIlica Pavlović Provereno

 

- Ana je očekivala da Milica pokaže taj šmekerski stav, da od svega sad zajedno naprave foru, jer je sve to šoubiznis. Na kraju krajeva, obe su profitirale od te pesme, ako ćemo realno. Ni jedna pesma nije imala toliku reklamu, na stranu što je zaista kvalitetna, ali mesecima se pričalo o njoj i obe su bile u žiži javnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading