PARMENAC UPALIO MOTORE: Situacija nije laka, ali se u klubu nadaju najboljem!

Autor:

Sport

27.02.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće biti lako, ali niko u klubu ne odustaje.

PARMENAC UPALIO MOTORE: Situacija nije laka, ali se u klubu nadaju najboljem!

Foto: FK Parmenac

Bivši rang zonskog ranga ne stoji baš najbolje posle prvog dela Moravičke okružne lige (grupa Jug). Na zimsku pauzu Parmenac je otišao sa poslednjeg mesta na tabeli, i sa samo tri boda pored svog imena.

Republika

U nedavno završenom prelaznom roku uprava je dovela dosta mladih igrača koji imaju između 16 i 17 godina. U klubu žele da postave zdrave osnove, kako se ne bi dešavala situacija koja ih je trenutno pogodila. 

Na nedavno održanoj prozivci javila su se 22 igrača, dok je još nekolicina bila odustna. Na prvom treningu pojavilo se čak 11 novih lica. Po rečima ljudi iz kluba ekipa je puna entuzijazma i želje za igrom i dobrim rezultatima. Nadaju se svi u Parmencu da se liga neće širiti i da će zona ispadanja i dalje biti na samo dva tima. Ukoliko bude tako, postoje šanse i za opstankom.

Mladi tim Parmenca uz iskusnog golmana Stankovića, štopera Milojevića, veznog Ristanovića, beka Ilića i iskusnog napadača Rankovića nada se da može da napravi "čudo". Ekipa će se kroz kontrole utakmice spremati za nastavak sezone. 

Prva provera je već zakazana za vikend kada će protivnik biti Takovski ustanak, zatim 12. marta protiv sastava Mršinci. Nastavak sezone zakazan je za 18.3. kada će biti odigran derbi začelja, Parmencu gostuje Čačak 94.

U prvom susretu ova dva tima slavila je ekipa Čačka pred svojim navijačima rezultatom 3:0.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading