PODRŽITE AKCIJU: Crveno-beli apelovali na sve ljubitelje fudbala - Jedinstvo za dečiji osmeh!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna akcija je pokrenuta.

PODRŽITE AKCIJU: Crveno-beli apelovali na sve ljubitelje fudbala - Jedinstvo za dečiji osmeh!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Utakmicama 22. kola u nedelju 5. i ponedeljak 6. marta nastavlja se takmičenje u okviru Prve lige Srbije, a u epicentru interesovanja sportske javnosti biće duel na stadionu "Dragan Džajić" u kojem će se sastati domaće Jedinstvo sa Uba i ekipa kruševačkog Trayala.

 

Navedeni susret pored rezultatske važnosti imaće i humanitarni karakter. Tim povodom rukovodstvo crveno-belih izdalo je saopštenje u kojem se kaže:

- Kao što znate, ulaz na sve utakmice FK Jedinstvo je besplatan, a mi želimo da vas zamolimo da u ponedeljak, pored podrške za naš tim protiv ekipe Trayala iz Kruševca, ponesete po jednu plišanu igračku. Mi ćemo, nakon utakmice, u dogovoru sa vama, doneti odluku kome ćemo proslediti igračke, toliko je dece u prihvatilištima Srbije, a mi zajedno možemo da im ulepšamo detinjstvo.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Jedinstvo za dečiji osmeh

 

Kada je reč o ostvarenim rezultatima u nastavku šampionata, ekipa Jedinstva je u prva dva meča ostvarila polovičan učinak. Crveno-beli su prvo na svom terenu rezultatom 2:0 savladali čajetinski Zlatibor, a zatim su istim rezultatom poraženi od ekipe RFK Novi Sad 1921 u susretu koji je odigran u Čelarevu.

Kruševački Trayal ne može da se pohvali prolečnim ostvarenjima u prva dva kola. U oba meča "gumari" su bili domaćini, a nakon poraza od novosadskih "kanarinaca" ubedljivim rezultatom 0:3, u duelu protiv OFK Vršca stigli su samo do podele bodova rezultatom 0:0.

Jedinstvo (Ub) - Trayal (Kruševac)

Stadion: "Dragan Džajić", Ub

Datum: 6. mart 2023. godine

Početak: 14 časova

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading