VESNICI PROLEĆA: Šok na Adi, "Studenti" položili prvi ispit, bratska podela bodova na stadionu "kraj tramvajskog mosta"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Startovalo je jedno od interesantnijih takmičenja srpskog fudbala.

VESNICI PROLEĆA: Šok na Adi, "Studenti" položili prvi ispit, bratska podela bodova na stadionu "kraj tramvajskog mosta"!

Foto: Fudbalski savez Beograda

Nakon puna tri i po meseca startovalo je takmičenje u kojem se tokom prolećnog dela sezone očekuju velika uzbuđenja. Srpska liga Beograd je u petak 3. marta donela tri uzbudljiva duela.

 
- TorlakUšće Novi Beograd 0:1 (0:0)

Tokom prethodne jeseni ekipa Torlaka je duži vremenski period provela na liderskoj poziciji beogradske grupe srpskoligaškog karavana, ali su jesen okončali na trećoj poziciji sa šest bodova manje u odnosu na lidera sa Zvezdare i činilo se da će u nastavku šampionata predstavljati jednog od glavnih konkurenata za plasman u Prvu ligu Srbije.

Sa druge strane novobeogradsko Ušće u nastavak šampionata ušlo je iz donjeg dela tabele i sportska javnost ih je videla u grčevitoj borbi za osptanak.

U takvoj konstalaciji snaga Torlak je smatran za apsolutnog favorita u susretu koji je odigran na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, a rezultat je svakako iznenađujući. Ekipa Ušća je slavila rezultatom 1:0 čime su stigli do važnih bodova i prodora ka sredini tabele.

Foto: Instagram.com/printscreen

Ušće se isprsilo pred favoritom iz Kumodraža

 

- Brodarac : Prva Iskra 1:1 (1:1)

Start drugog dela šampionata doneo je još jedan iznenađujući rezultat. Na Starom Sajmištu susret su odigrale ekipe Brodarca i Prve Iskre iz Bariča.

Domaćin je smatran apsolutnim favoritom, ali se gosti iz Bariča kući vraćaju sa "velikim bodom u džepu".

Čini se da je osvojenim bodom na startu drugog dela šampionata ekipa Brodarca i definitivno ispala iz trke za vrh tabele.

Foto: Instagram.com/printscreen

Neočekivani ishod susreta na Starom Sajmištu

 

- Studentski grad : Sinđelić 1:0 (0:0)

Na stadionu u Vojvođanskoj ulici odigran je jedan od derbija 16. runde srpskoligaškog karavana u kojem su se sastale ekipe Studentskog grada i Sinđelića. 

Prema očekivanju viđena je zanimljiva fudbalska predstava u kojoj je domaćin stigao do tri boda pogotkom Kožovića čime su "studenti" prekinuli niz od četiri uzastopna prvenstvena neuspeha.

Sa druge strane ekipa Sinđelića je nakon tri uzastopna remija, zabeležila poraz kojim se u ovom momentu našta u drugoj polovini tabele.

Foto: Instagram.com/printscreen

"Studenti" su znali da proslave prvi prolećni uspeh

 

- Srpska liga Beograd, 16. kolo:

Torlak - Ušće Novi Beograd 0:1

Brodarac - Prva Iskra Barič 1:1

Studentski grad - Sinđelić 1:0

Budućnost Dobanovci - OFK Beograd

BSK Borča - BASK TEK

Jedinstvo Surčin - Borac Lazarevac

Zemun - Zvezdara

Radnički Obrenovac - Teleoptik

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading