KADA SE OVA MRŠAVICA OKRENULA, IMALO JE ŠTA I DA SE VIDI: Kako je uspela da nasamari 20 MILIONA ljudi? (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video je krio pravo iznenađenje.

KADA SE OVA MRŠAVICA OKRENULA, IMALO JE ŠTA I DA SE VIDI: Kako je uspela da nasamari 20 MILIONA ljudi? (VIDEO)

Foto: Instagram/ jordanke

Džordan Arsila je fitnes trener i jednim videom napravila je pravu pometnju na mrežama. Trenutno ona je osmi mesec trudnoće i izgleda fenomenalno. Tokom trudnoće, aktivno trenira i bavi se sportom, a jedan video je upravo i otkrio da je ona u drugom stanju.

Naime, objavila je video koji je prikazuje u najboljem svetlu. U crnim helankama i plavoj majici ništa posebno se nije uočavalo. Na prvu, primetne su njene zategnute noge i uzak struk, ali kada se okrenula usledio je pravi šok. Devojka je vešto krila trudnički stomak, a bila je pred porođajem. Zanimljivo, iako je bila u osmom mesecu trudnoće i dalje je imala uzak struk i atraktivnu građu, iako to definitivno nije najvažnije tokom ovog čarobnog perioda.

Video je oduševio pratioce društvene mreže Instagram, a mnogi nisu mogli da veruju šta vide. Ovaj video je pogledalo 20 miliona ljudi, a svi su bili u šoku jer su prvobitno mislili da nema šanse da je u drugom stanju.

Nizali su se komentari ispod videa.

- Ovo je tako ludo!

- Ni na koji način ne izgleda kao da imate stomak!

- Stvarno sam pomislila ovaj put da sigurno nisi trudna!

- Ovo je najluđa optička iluzija koju sam videla.

- Ovo je ludo!

- Čekaj, šta se upravo desilo?

- Kakva optička varka!

- Bravo za zgodnu i posvećenu mamu, i ja želim da budem ovakva kada budem bila trudna - bili su samo neki od komentara ispod videa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading