RADOVI SU ZAPOČETI: Legendarni prestonički stadion uskoro u novom ruhu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.03.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodni period doneo je potpuni preokret u funkcionisanju kluba sa stare Karaburme.

RADOVI SU ZAPOČETI: Legendarni prestonički stadion uskoro u novom ruhu! (VIDEO)

Foto: OFK Beograd

OFK Beograd je tokom zimske pauze okrenuo novi list svoje istorije. Nakon godina tavorenja i plesa na tankoj žici preživljavanja, na staru Karaburmu je stiglo novo rukovodstvočiji prvi koraci obećavaju.

 

Klub je dobio novog šefa stručnog štaba, a dolaskom iskusnog Sime Krunića i mnogobrojni fudbaleri poneli su opremu "romantičara" i čini se da plavo-beli već od predstojećeg proleća mogu krenuti na put povratka u vrh srpskog klupskog fudbala.

Istovremeno sa razvojem svih klupskih struktura, nedavno su otpočeli i radovi na rekonstrukciji Omladinskog stadiona, objekta koji je u svojoj istoriji bio domaćin velikog broja velikih sportskih događaja, a koji je poslednjih godina postao objekat kojim ni Beograd, ni Beograđani nisu mogli da se podiče.

U prvoj fazi radova, rekonstruisaće se kako klupske prostorije, tako i svlačionice čime će i fudbaleri, ali i zaposleni u klubu dobiti daleko bolje uslove za svoj rad.

 

 

Kada je reč o takmičarskom delu, ekipa OFK Beograda u prolećnoj premijeri u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana gostuje u Dobanovcima gde će se sastati sa ekipom Budućnosti. Nakon ovog meča sledi gostovanje na Carevoj ćupriji ekipi BASK TEK-a, a teć u trečem kolu nastavka takmičenja (18. marta) "romantičari" će odigrati svoj prvi meč na domaćem terenu kada će ugostiti ekipu Sinđelića.

Budućnost Dobanovci - OFK Beograd

Stadion: FK Budućnost u Dobanovcima

Datum: 4. mart 2023. godine

Početak: 14.30 časova

- Parovi 16. kola Srpske lige Beograd:

Torlak - Ušće Novi Beograd

Brodarac - Prva Iskra

Studentski grad - Sinđelić

Budućnost Dobanovci - OFK Beograd

BSK Borča - BASK TEK

Zemun - Zvezdara

Radnički Obrenovac - Teleoptik

Jedinstvo Surčin - Borac Lazarevac

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading