PRVI ISPIT JE I NAJVAŽNIJI: Studenti žele "prolećni semestar" da započnu sa uspehom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.03.2023

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se stečeno znanje i primeni u praksi.

PRVI ISPIT JE I NAJVAŽNIJI: Studenti žele "prolećni semestar" da započnu sa uspehom!

Foto: FK Studentski grad

Puna tri i po meseca protekla su od kako je ekipa Studentskog grada odigrala poslednji prvenstveni duel. Tog 19. novembra prethodne godine, popularni "studenti" su poraženi od BASK TEK-a rezultatom 0:2, a na otvaranju nove polusezone žele da prikažu sve ono što su uradili tokom zimske pauze.

 

Jesenji deo šampionata u okviru Srpske lige Beograd, Studentski grad je okončao sa skorom od četiri pobede, jednog remija i deset poraza i sa 13 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 14. poziciju na tabeli i jasno je da ih u narednim mesecima očekuje borba za opstanak u navedenom rangu takmičenja.

Prvu priliku da prekinu niz od četiri uzastopna prvenstvene poraza (Budućnost Dobanovci 1:5, BSK Borča 1:3, OFK Beograd 0:4 i BASK TEK 0:2) "studenti" će imati na startu prolećnog dela šampionata kada će na stadionu u Vojvođanskoj ulici dočekati ekipu Sinđelića koja je početkom prethodne jeseni figurirala kao jedan od glavnih kandidata za plasman u viši rang, Prvu ligu Srbije.

Ekipa sa stadiona u Ulici Vojislava Ilića jedan deo takmičenja u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana provela je na liderskoj poziciji, ali je krajnji skor od pet pobeda, sedam remija i tri poraza bio dovoljan za tek osmu poziciju i jasno je da crveno-beli žele tokom predstojećeg perioda da poprave utisak.

Foto: FK Studentski grad

Neka igre počnu

 

Treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom Sinđelića rezultatom 2:1.

Kada je reč o međusobnom odnosu dve ekipe, Studentski grad i Sinđelić su odigrali tri prvenstvena duela tokom kojih su "studenti" zabeležili dva trijumfa uz gol koeficijent 5:3.

Studentski grad - Sinđelić

Stadion: FK Bežanija

Datum: 3. mart 2023. godine

Početak: 14.30 časova

- Parovi 16. kola Srpske lige Beograd:

Torlak - Ušće Novi Beograd

Brodarac - Prva Iskra

Studentski grad - Sinđelić

Budućnost Dobanovci - OFK Beograd

BSK Borča - BASK TEK

Zemun - Zvezdara

Radnički Obrenovac - Teleoptik

Jedinstvo Surčin - Borac Lazarevac

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading