SVI PUTEVI VODE U OBRENOVAC: "Raba" bogatija za još trojicu fudbalera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema kraja pojačanjima.

SVI PUTEVI VODE U OBRENOVAC: "Raba" bogatija za još trojicu fudbalera!

Foto: FK Radnički Obrenovac

Novajlije i dalje stižu u Obrenovac. Tokom zimske pauze, ekipa Radničkog iz Obrenovca već je angažovala jedanaestoricu pojačanja, a sada su na popularno "vašarište" stigla još trojica novajlija.

 

Novi članovi popularne "rabe" postali su Aleksandar Stevanović, Miloš Simonović i Uroš Vukašinović.

Aleksandar Stevanović je fudbaler kojem je primarna pozicija desnog krila, ali može odgovoriti i zadacima na suprotnoj strani terena, ali i u veznom redu. Stevanović ima 26 godina, a u Obrenovac stiže iz Omladinca iz Novih Banovaca.

Tokom dosadašnje igračke karijere nastupao je za Čukarički, OFK Žarkovo, RFK Grafičar, šabačku Mačvu i Zemun. Sezonu 2017/18 proveo je kao internacionalac u redovima Zete iz Golubovaca.

Foto: FK Radnički Obrenovac

Aleksandar Stevanović

 

Miloš Simonović je iskusni tridesetdvogodišnji odbrambeni fudbaler koji kao i Stevanović u Obrenovac stiže iz redova Omladinca iz Novih Banovaca.

Simonović je tokom igračke karijere nastupao za Beograd, mirijevski Balkan, Inđiju, kruševački Napredak, Radnik iz Surdulice i zaječarski Timok 1919. Jednu polusezonu nosio je opremu uzbekistanske Sogdiane, a jdan period karijere proveo je u Republici Srpskoj nastupajući za Radnik iz Bijljine i Krupu.

Foto: FK Radnički Obrenovac

Miloš Simonović

 

Uroš Vukašinović je takođe fudbaler koji igra na poziciji centralnog beka. Ima 25 godina, a u redove "rabe" stiže iz staropazovačkog Jedinstva.

Tokom dosadašnje igračke karijere nastupao je za Voždovac, Rad i novobeogradski IMT.

Foto: FK Radnički Obrenovac

Uroš Vukašinović

 

Takmičarsko proleće u sezoni 2022/23 u okviru Srpske lige Beograd je započelo, a ostaje da se vidi hoće li u Obrenovac stići još neko pojačanje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading