KLUB JE MORAO HITNO DA REAGUJE: Partizan pronašao zamenu za Igora Duljaja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna reakcija kluba bila je neophodna.

KLUB JE MORAO HITNO DA REAGUJE: Partizan pronašao zamenu za Igora Duljaja!

Foto: Starsport

Prethodnog vikenda fudbaleri Partizana remizirali su u okviru 23. kola Super lige Srbije protiv kragujevačkog Radničkog 1923 rezultatom 1:1, a odmah nakon susreta trener Gordan Petrić podneo je neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba srpskog vicešampiona.

 

Neposredno pred 169. Večiti derbi, rukovodstvo crno-belih je rukovođenje ekipom poverilo Igoru Duljaju doskorašnjem treneru zemunskog Teleoptika, a istovremeno Partizan je u što kraćem roku morao da pronađe rešenje za upražnjenu klupu svoje filijale.

U danu kada je Partizan vojevao bitku za superligaške bodove na "beogradskoj Marakani", odlučeno je da će naslednik Igora Duljaja na klupi kluba iz Sportskog centra "Partizan-Teleoptik", postati nekadašnji fudbaler crno-belih Milan Stojanoski.

Reč je o doskorašnjem treneru mlaših kategorija "optičara", a koji je tokom dosadašnje trenerske karijere sedeo na klupi Kovačevca, pirotskog Radničkog, beogradske Lokomotive i Doline iz Padine.

Foto: Starsport

Novi trener "optičara" - Milan Stojanoski

 

Kada je reč o igračkoj karijeri, Stojanoski je u dva navrata nosio dres Partizana (1997.-2000. i 2001.-2004.), a nastupao je i za zrenjaninski Proleter, izraelski Beitar iz Jerusalima, kiparski APOEL, iranske klubove Pgah i Šahrdari, Banat iz Zrenjanina, BASK, beogradsku Lokomotivu i Kovačevac.

Tokom reprezentativne karijere koja je trajala od 1996. do 2004. godine zabeležio je 26 nastupa u dresu makedonskog nacionalnog tima i bio strelac jednog pogotka.

Da podsetimo, Teleoptik se u aktuelnoj sezoni takmiči u okviru Srpske lige Beograd, a jesenji deo šampionata okončao je na četvrtoj poziciji sa ukupno 25 osvojenih bodova, sedam manje u odnosu na lidera, ekipu Zvezdare.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading