U OZBILJNOM PROBLEMU! Brazilac DO DALJNJEG u zatvoru!

Autor:

Sport

21.02.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žalba Danija Alveša je odbijena tako da će on tek proći kroz pakao.

U OZBILJNOM PROBLEMU! Brazilac DO DALJNJEG u zatvoru!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Dani Alveš

Dani Alveš nalazi se u velikom problemu, a sve zbog optužbi za silovanje.

On je već neko vreme u zatvoru, a sada je Sud u Barseloni odbacio njegovu žalbu i odredio da on ostane u pritvoru bez prava na kauciju.

Alveš je optužen da je 30. decembra silovao mladu ženu u noćnom klubu u Barseloni, a pritvoren je 20. januara, kada se predao policiji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dani Alveš

 

Od tada se nalazi u zatvoru Brians 2 u Barseloni gde će ostati i dalje iz jednog razloga - vlasti strahuju da bi zbog svoje materijalne situacije on mogao da pobegne nazad u Brazil, te da bi slučaj mogao da propadne. Brazil nema dogovor o ekstradicji sa Španijom, te ne bi išao u zatvor sve i da bude osuđen, pa tu Alveš vidi svoju šansu i zbog toga je uputio žalbu.

U međuvremenu, na poslednjem saslušanju Alveš je i peti put promenio svoj iskaz. Prvo je rekao da uopšte ne poznaje dotičnu devojku, zatim je istakao da je odnosa bilo ali uz obostran pristanak, da bi poslednja odbrana donela niz novih nelogičnosti.

Zapravo sam želeo da zaštititm tu mladu damu. Sedeo sam u WC-u, a ona mi je prišla i bacila se na mene. Nisam je dirao. Lagao sam u ranijim iskazima kako bih je zaštitio - istakao je Alveš.

Jedno je sigurno - Brazilac se sada nalazi u velikom problemu i nema sumnje da ga tek čeka pakao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading