Zvezdi Premijer lige preti ZATVORSKA KAZNA! Bahatost i glupost mogu ga PUNO KOŠTATI!

Autor:

Sport

04.02.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije razmišljao, a sada se suočava sa velikim problemom.

Zvezdi Premijer lige preti ZATVORSKA KAZNA! Bahatost i glupost mogu ga PUNO KOŠTATI!

Foto: Tanjug/AP

Entoni Gordon i Bruno Fernandeš

Nova zvezda Premijer lige i fudbaler za kog je Njukasl Evertonu platio čak 50 miliona evra, Entoni Gordon, mogao bi da se nađe u velikom problemu.

Njemu preti zatvorska kazna od čak šest meseci, a sve zbog jednog nepromišljenog i veoma bahatog poteza. O čemu se zapravo radi?

Gordon je u petak došao na trening Njukasla u jednom luksuznom automobilu, a za volanom je bila njegova devojka. Ipak, paparaco je uslikao ovaj par na ulicama grada, a tada je za volanom bio Entoni Gordon kom je zbog neprikladne vožnje suspendovana dozvola!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Entoni Gordon u duelu sa Ngolo Kanteom

 

Prema toj suspenziji, Gordon ne sme sesti za volan narednih šest meseci, a sada je iz policije potvrđeno da bi mogao u zatvor zbog prekršaja koji je napravio.

Policija je saopštila da je otvorena istraga, ali nisu rekli da li je u pitanju Entoni Gordon ili neko drugi. Ipak, "The Sun", najpoznatiji tabloid u Velikoj Britaniji, dobio je sledeću poruku iz policije:

- Rizikuje da ode u zatvor.

 

 

Šta će se na kraju desiti ostaje da se vidi, ali je jasno da je Gordon sebi bez potrebe zakomplikovao život.

Gordon ima 21 godinu i potpisao je višegodišnji ugovor sa Njukaslom, a očekuje se da debituje u subotu popodne kada "svrake" igraju sa Vest Hemom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading