U PETOJ DECENIJI JE ŽIVA VATRA ZAHVALJUJUĆI JEDNOJ NAVICI: Posle TRUDNOĆE, izgleda nikada bolje i to bez dijete - uradila je samo OVO!

Autor: N.J.

Lifestyle

04.02.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očajna domaćica ima zavidnu liniju i to nakon porođaja.

U PETOJ DECENIJI JE ŽIVA VATRA ZAHVALJUJUĆI JEDNOJ NAVICI: Posle TRUDNOĆE, izgleda nikada bolje i to bez dijete - uradila je samo OVO!

Foto: Shutterstock

Tri godine nakon što je glumica Eva Longorija donela na svet sina Santjaga učinilo se da je za čas vratila kilažu. Kako je to uradila? Gabi Solis iz serije “Očajne domaćice“ istakla je ceo proces vežbanja, a u više intrevjua pričala je da je sve urađeno sporo i bez pritiska. Koristila je vežbe koje kombinuju trening sa tegovima i jogu uz još jedan trik: izbacivanje tri ključne namirnice iz ishrane.

Kada je beba imala šest meseci počela je ponovo da trenira. Posle godinu dana vratila je svoju kilažu koju je imala pre trudnoće. Koliko dobro izgleda možemo pratiti na Instagramu gde često obraduje fanove novom fotografijom.

Zdrava ishrana i treniranje idu ruku po ruku, potvrdila je u intrevjuu za Vog. Međutim ovoga puta primenila je jedan trik koji joj je osigurao da smrša - izbacila je tri namirnice iz ishrane: ugljene hidrate, šećer i vino, priznala je za “Ju Es Vikli“.

Kada je reč o šećeru i ugljenim hidratima svi znamo da oni mogu doprineti povećanju telesne težine, kada se konzumiraju u velikim količinama. Ali, ako jedete umereno, oni snabdevaju telo trenutnom energijom. Ako želite da sledite dijetu sa malo ugljenih hidrata, trebalo bi da pratite dijetu nutricioniste ili će ista imati kontra efekte.

Predlozi nutricioniste

Njen nutricionista predložio je da ne konzumirate vino jer telo ne sagoreva toksine iz alkohola, već ih pretvara u masti. Odricanje od toga, za nju je bilo posebno teško, piše “Hola“.

Zapamtite da je svako telo različito i samim tim mu se posebno pristupa!                                      

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading