ROBIJAŠ PRED KAMERAMA OPLEO PO ALVEŠU: Brazilac je povlašćen u zatvoru, živi kao u hotelu (VIDEO)

Autor:

Sport

06.02.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski mediji su nekako uspeli da popričaju sa jednim zatvorenikom, koji svoju kaznu služi zatvoru "Brians 2", gde je smešten i slavni fudbaler.

ROBIJAŠ PRED KAMERAMA OPLEO PO ALVEŠU: Brazilac je povlašćen u zatvoru, živi kao u hotelu (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/ESPN

Dani Alveš

Čuveni fudbaler Dani Alveš prolazi kroz težak period u životu, pošto je trenutno u zatvoru zbog optužbe za silovanje. Najtrofejnijeg igrača u istoriji jedna žena optužila je da ju je napao u noćnom klubu u Barseloni 30. decembra prošle godine. Sudija je odlučio da mu za sada neće biti dozvoljeno da plati kauciju, pa će do kraja suđenja najverovatnije biti iza rešetaka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dani Alveš

 

Brazilski mediji su nekako uspeli da popričaju sa jednim zatvorenikom, koji svoju kaznu služi zatvoru "Brians 2", gde je smešten i Dani Alveš.

- Ne bih mogao da kažem da li Dani Alveš komunicira sa ostalim zatvorenicima, ali za sada znam da je odvojen jer je u pitanju ekskluzivni slučaj. Pošto je on poznati sportista... Koliko sam čuo, sada ima posetu. Danija prate četiri službenika, koji ga prate i drže po strani. Sam je. Ne bih znao da kažem da li je favorizovan u odnosu na druge zatvorenike, ali iz onoga što sam čuo ovde na kapiji, da - otkrio je zatvorenik koji je želeo da ostane anoniman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading