ZVEZDINO DETE ODUŠEVILO: Štoper se iz Beograda seli u Premijer ligu (VIDEO)

Autor:

Sport

06.02.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uspešne probe usledilo je potpisivanje višegodišnjeg ugovora.

ZVEZDINO DETE ODUŠEVILO: Štoper se iz Beograda seli u Premijer ligu (VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde

Talentovani štoper Stefan Melentijević koji je prošao čitavu omladinsku školu Crvene zvezde, a prethodnih šest meseci bio standardan u odbrani novobeogradskog Radničkog, novi je fudbaler ruskog Himkija.

Melentijević je tokom januara otišao na probu u ruski klub i uspeo da se izbori za ostanak, te je parafirao višegodišnju saradnju sa Himkijem i pojačaće plejadu srpskih fudbalera koji su već tamo. Reč je o Nikoli Antiću, Petru Goluboviću i Nemanji Glavčiću.

Štoper koji je jesenas na 18 utakmica za Radnički postigao pogodak i to protiv Zlatibora, skrenuo je pažnju na sebe sjajnim partijama i izazvao interesovanja nekoliko klubova, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. Ipak, odluka je pala.

Himki je u dosadašnjem delu sezone na 17 mečeva osvojio 12 bodova, a videćemo za koliku minutažu će se izboriti osamnaestogodišnji defanzivac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading