GIGANT PAZARI NA MARAKANI: Barselona želi Zvezdinog MAJSTORA (FOTO)

Autor:

Sport

06.02.2023

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci ozbiljno zagrizli za mladog talenta crveno-belih.

GIGANT PAZARI NA MARAKANI: Barselona želi Zvezdinog MAJSTORA (FOTO)

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Crvena zvezda ozbiljno je krenula u podmlađivanje igračkog kadra. Aktuelni šampion Srbije sve više računa na mlade snage u predstojećim izazovima. Stefan Mitrović (20) je uz Strahinji Erakovića predvodnik novog talasa crveno-belih, a prema priznanju generalnog direktora Zvezdana Terzića, momka sa kanadskim pasošem ozbiljno prati slavna Barselona.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Mitrović

- Stefan Mitrović je na spisku želja Barselone u letnjem prelaznom roku. Imali smo nedavno konkretne ponude od tri velika kluba za njega. U pitanju su cifre od kojih se zavrti u glavi. Nismo prihvatili jer je on u julu i avgustu prošle godine igrao za Radnički i Crvenu zvezdu, a po pravilima FIFA igrač u jednoj godini može da promeni tri kluba, ali da igra samo za dva. Nismo ga prodali samo zbog toga, jer ne bi mogao da nastupi za taj klub. Za Stefana imamo veliko interesovanje i odbili smo ponude od šest miliona evra - rekao je Zvezdan Terzić za "Republika.rs".

Podsetimo, Stefan Mitrović je na Marakanu stigao iz niškog Radničkog u transferu vrednom 500.000 evra. U dosadašnjem toku sezone odigrao je 26 utakmica na kojima je upisao pet golova i tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading