VEDETA PARTIZANA DOVELA NEKADAŠNJE DETE CRNO-BELIH: Nikola Drinčić stvara moćan tim u Novim Banovcima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novobanovčani nastavljaju sa jačanjem igračkog kadra pred nastavak sezone.

VEDETA PARTIZANA DOVELA NEKADAŠNJE DETE CRNO-BELIH: Nikola Drinčić stvara moćan tim u Novim Banovcima!

Foto: Starsport

Ekipa Omladinca iz Novih Banovaca priprema se za nastavak sezone tokom koje će probati da nadoknadi bodovni zaostatak koji trenutno imaju u odnosu na lidera, ekipu Radničkog 1912 iz Sombora.

 

Klub je tokom zimske pauze već angažovao trojicu pojačanja. Trener Nikola Drinčić na raspolaganju će u nastavku sezone moći da računa na Đurađa Dobrijevića, Nikolu Mirića i Ivana Kneževića, a sada je u Nove Banovce stigla i četvrta zimska akvizicija.

Novi fudbaler Omladinca postao je Igor Cvetojević.

Reč je o fudbaleru koji igra na poziciji centralnog beka. Dvadesetjednogodišnji rođeni Beograđanin prošao je fudbalske škole Teleoptika i Partizana, a tokom seniorske konkurencije nastupao je za BSK Batajnicu, Loznicu, Jedinstvo iz Stare Pazove, Budućnost iz Arilja i lazarevačku Kolubaru iz koje i dolazi u Nove Banovce.

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Nova lasta u Novim Banovcima

 

Da podsetimo, ekipa Omladinca iz Novih Banovaca prvi deo takmičenja u okviru Srpske lige Vojvodina okončala je na sedmoj poziciji sa skorom od šest pobeda, pet remija i četiri poraza. Novobanovčani trenutno zaostaju sedam bodova u odnosu na lidera i sigurno će pokušati iz drugog plana da pomute račune klubovima koji su u ovom momentu favoriti.

Do nastavka borbe za bodove koji je zakazan za početak meseca marta, Omladinac će odigrati još šest kontrolnih mečeva. Već u sredu 8. februara na programu je duel protiv OFK Vršca, a zatim slede susreti protiv Brodarca (11. februar), BASK-a (15. februar), Slobode iz Donjeg Tovarnika (18. februar), Radničkog iz Nove Pazove (18. februar) i Borcem iz Šajkaša (25. februar).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading