NOVI ŠOK IZ AMERIKE! Ko je ovo mogao da očekuje?

Autor:

Sport

11.03.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već na startu turnira u Indijan Velsu prisustvovali smo ogromnom iznenađenju.

NOVI ŠOK IZ AMERIKE! Ko je ovo mogao da očekuje?

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas i Novak Đoković

Nema Novaka Đokovića u Indijan Velsu, ali definitivno ima iznenađujućih rezultata i to već na samom startu turnira.

Grčki teniser Stefanos Cicipas nije iskoristio priliku koja mu se ukazala da uđe u trku za prvo mesto na ATP listi, pa je učešće u Indijan Velsu završio već na samom startu.

Od Cicipasa je u tri seta bolji bio Australijanac Džordan Tompson (7:6, 4:6, 7:6), te je Grk izgubio sve šanse da postane najbolji teniser sveta posle američke turneje. Za tako nešto bilo je potrebno da osvoji Indijan Vels i Majami, a on je poklekao već na samom startu i njegovom prvom meču (drugo kolo, u prvoj rundi Cicipas je bio slobodan).

 

 

Meč je trajao dva sata i 37 minuta, a Cicipas se mučio sa povredom, ali to nije veliko opravdanje za poraz od sjajnog Tompsona kog u narednoj rundi čeka okršaj sa Tabilom.

Sa druge strane, velika pretnja Novaku Đokoviću ove sezone mogao bi da bude nezaustavljivi Danil Medvedev. Rus je upisao još jednu pobedu, 15. uzastopnu, te je u dva seta bio bolji od Brendona Nakašime (6:4, 6:3) i u narednom kolu igraće protiv Belorusa Ilje Ivaške.

Vredno spominjanja je i da su plasman dalje obezbedili su i Davidovič Fokina i Aleksander Zverev, dok je su Šapovalov i Beretini završili učešće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading