GRK BRZO PREBOLEO GLUMICU! Cicipas našao novu DEVOJKU! Prezgodnoj fudbalerki je odmah poslao POKLON!

Autor:

Sport

09.03.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki teniser Stefanos Cicipas pokušava da zavede fudbalerku Aston Vile Ališu Leman, pošto je "izvisio" kod glumice Marge Robi.

GRK BRZO PREBOLEO GLUMICU! Cicipas našao novu DEVOJKU! Prezgodnoj fudbalerki je odmah poslao POKLON!

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas

Plavuša koja sa uspehom nastupa za Aston Vilu već se preko društvenih mreža zahvalila Cicipasu, koji joj je na poklon poslao reket.

- Spremna sam za meč, hvala Cici - napisala je Ališa.

Stefanosovi fanovi su ostali u nedoumici kako je Grk uspeo da stupi u kontakt sa Švajcarkinjom, a pozadina svega je da je priča krenula od Cicipasovog mlađeg brata Petrosa (22) koji je takođe teniser.

Međutim, Petros je daleko od prvih 1.000 na ATP listi, ali je i pored toga uspeo da dobije odgovor od Lemanove, pošto je preko društvenih mreža pitao da li bi htela da igra u dublu sa njim.

U sve se umešao Stefanos i "pokvario idilu" svom bratu, obzirom da je Ališa odgovorila samo njemu.

Republika

Foto: printscreen/youtube

 

Mnogi su iskoristili ovu priliku da se šegače na račun starijeg Cicipasa. Naročito jer sve češće "juri" devojke iz raznih sfera. U Melburnu je posle pobede u polufinalu "bez blama" pozvao udatu australijsku glumicu Margo Robi (32) da dođe i gleda finale protiv najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Ipak, nije stigao uzvratni odgovor, pošto se ispostavilo da je Margo velika obožavateljka Noleta, pa se Grk usmerio ka Ališi Leman.

Ono što je navijačima upalo u oči da Stefanos gaji afinitete prema plavušama sa svetlim očima. U njihovom slučaju nema prepreka da ostvare vezu, jer oboje nemaju partnere. Cicipas je posle četiri godine zabavljanja raskinuo sa Teodorom Petalas, dok je Ališa nedavno prekinula vezu sa brazilskim fudbalerom iz Aston Vile Daglasom Luizom (24).

Foto: printscreen/youtube

 

Plavuša je došla u centar pažnje pre nekoliko godina, kada je bila u vezi sa saigračicom iz reprezentacije Švajcarske Ramonom Bahman (32).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading