ĐOKOVIĆ PODELIO AMERIKU! Brutalan UDARAC na Bajdena zbog Novaka! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.03.2023

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolje objašnjenje situacije u kojoj se našao prvi reket sveta.

ĐOKOVIĆ PODELIO AMERIKU! Brutalan UDARAC na Bajdena zbog Novaka! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je podelio Sjedinjene Američke Države i digao je ovu zemlju na noge.

Nije dozvoljeno najboljem teniseru planete da uđe u državu i takmiči se na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju, ali je guverner Floride, Ron DeSantis, otkrio rupu u zakonu koja bi Đokovića mogla da dovede u Ameriku legalno, i pored toga što kao nevakcinisani stranac ne može da uđe u zemlju.

Zbog Đokovića se sada vode rasprave i pokušaji da mu se ipak omogući da učestvuje na turniru u Majamiju koji počinje 19. marta, a najbolje objašnjenje cele situacije dao je Taker Karlson, američki novinar i politički komentator. On je žestoko udario na Bajdenovu administraciju sledećim rečima:

 

 

- Koliko čudna i anti-naučna je Bajdenova administracija koja tera zdrave ljude da prime vakcinu protiv koronavirusa koja im ne treba i u većinu država može da se uđe bez nje. Ako žele da uđu u državu legalno, stranci moraju da prime vakcinu, ali ako žele da uđu nelegalno, totalno je u redu da ne budu vakcinisani. I to važi za sve, uključujući najzdraviju osobu na svetu i najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića! Prošle godine Đoković je deportovan iz Australije i pored toga što je imao razvijen imunitet na koronavirus, a sada je trebao da igra u Majamiju, na turniru koji počinje 19. marta. Ipak, neće igrati jer je kažnjen! Sada Ron DeSantis želi da ubedi Bajdenovu administraciju da prihvati nauku i ne uskraćuje priliku najboljem teniseru na svetu da se takmiči. Bajdenova administracija je toliko luda, da oni nisu čak ni momentalno odgovorili - naveo je Taker Karlson.

Da li će sve ovo pomoći Novaku Đokoviću da se nađe u Majamiju ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading