PRAVITE SPRDNJU SA NOVAKOM! Amerikanac ŽESTOKO NAPAO državu zbog Đokovića!

Autor:

Sport

24.02.2023

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni teniser izneo je svoj stav.

PRAVITE SPRDNJU SA NOVAKOM! Amerikanac ŽESTOKO NAPAO državu zbog Đokovića!

Foto: ST/N. Mutić

Da li će Novak Đoković ući u Sjedinjene Američke Države?

Ovo pitanje muči javnost već neko vreme, a pošto je u Americi i dalje na snazi pravilo o zabrani ulaska nevakcinisanih stranaca u zemlju, Đoković je morao da traži specijalno izuzeće kako bi zaigrao na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju.

Legendarni američki teniser, Džon Mekinro, odlučio je da iskaže svoj stav i napadne državu zbog Novaka!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Reći ću to što kraće mogu, mislim da bi bila potpuna srpdnja ako Novaku ne bude dozvoljeno da igra. Apsurdno je bilo da ga izbace iz Australije prošle godine. Ja sam primio vakcine i poštujem to što je odlučio da ne uradi isto. Ja bih se vakcinisao na njegovom mestu, ali to je sada potpuno drugo pitanje Ipak, posmatrajmo to da je igrao 2021, a nije mu bilo dozvoljeno da igra 2022. Objasnite to meni. I sada i dalje ne može da dođe? Apsurdno je, prema mom mišljenju. Videćemo šta će se dogoditi - istakao je Mekinro, pa dodao:

- Ponavljam, bilo bi apsurdno ako ne bi mogao da igra u Americi, a posebno ako ne bude mogao da igra na US Openu. Ovo je istorijsko doba u našem sportu, a Rafa i on imaju po 22 osvojen titule. Interesantno je sve to ako me pitate, ali bila bi prokleta sramota ako Đoković ne bude mogao da uđe u zemlju.

Da li će američke vlasti čuti molbe Mekinroa, ali i Novaka Đokovića, ostaje da se vidi u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading