ZALOG ZA BUDUĆNOST: O njemu će se tek pripovedati - crnogorski reprezentativac stavio paraf na ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.02.2023

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje pred sam start takmičenja...

ZALOG ZA BUDUĆNOST: O njemu će se tek pripovedati - crnogorski reprezentativac stavio paraf na ugovor!

Foto: GFK Sloboda Užice

Već u prolećnoj premijeri fudbaleri užičke GFK Slobode imaće izuzetno težak zadatak. U subotu 25. februara na stadionu "Radomir Antić" gostuje lider Prve lige Srbije, ekipa koju mnogi već sada vide kao sigurnog člana elite u sezoni 2023/24, novobeogradski IMT.

 

I dok se prvotimci pripremaju za nastavak sezone tokom koje će pokušati da ostvare klupske ciljeve, plasman u plej-of fazu drugog stepena srpskog klupskog fudbala, sportski sektor i dalje radi na jačanju igračkog rostera, ali se ovoga puta može reći da poslednja akvizicija crveno-crnih predstavlja akviziciju za budućnost.

Naime, novi član popularnih "era" postao je mladi crnogorski reprezentativac Tomo Šoć.

Reč je o osmanaestogodišnjem fudbaleru, rođen 2004. godine, kojem je primarna pozicija jevog krila, ali može odgovoriti i zadacaima na suprotnoj strani terena. Igračku karijeru je započeo u redovima podgoričkog Koma, a zatim je nastupao za mlađe kategorije Titograda i Podgorice, a mora se istaći da iza sebe ima i seniorskog iskustva nastupajući za ekipu OFK Mladosti iz Donje Gorice koja se takmiči u drugom rangu crnogorskog fudbala.

Foto: GFK Sloboda Užice

Crnogorac među "erama"

 

Tomo Šoć je do sada zabeležio i četiri nastupa u opremi crnogorskog nacionalnog tima. Po dva meča je odigrao za U-16 i U--18 selekciju ove zemlje.

Kako se saznaje, Šoć će u predstojećem periodu nastupati za omladinski sastav GFK Slobode, a očekuje se da već naredne sezone konkuriše i za najbolju postavu užičkog kluba.

Da podsetimo, premijerni susret prvoligaškog karavana između GFK Slobode i novobeogradskog IMT-a, na programu je u subotu 25. februara sa početkom od 13 časova na stadionu "Radomit Antić" u Užicu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading