POTPUNA REKONSTRUKCIJA IGRAČKOG KADRA: Desetorica novajlija stigla u Surčin!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.02.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletno novi tim stigao je u Surčin.

POTPUNA REKONSTRUKCIJA IGRAČKOG KADRA: Desetorica novajlija stigla u Surčin!

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Fudbaleri Jedinstva iz Surčina prvi deo takmičenja u okviru Srpske lige Beograd okončali su na desetoj poziciji sa ukupno 21. osovjenim bodom, a učinak je mogao biti i daleko bolji da Surčinci nisu u tri poslednja jesenja duela, zabeležili isto toliko remija (OFK Beograd 0:0, BASK TEK 0:0 i Sinđelić 0:0).

 

Zimsku pauzu rukovodstvo Jedinstva je iskoristilo za kompletnu rekonstrukciju igračkog kadra. U redove Jedinstva do sada su stigla osmorica pojačanja, a klub je predstavio i svoje deveto, odnosno deseto pojačanje u pauzi između dva dela šampionata.

Novi igrači sportskog kolektiva iz Surčina, postali su Mateja Stojiljković i Uroš Arsović.

Mladi devetnaestogodišnji Stojiljković igra na poziciji levog beka. Rođeni Beograđanin je prve fudbalske korake načinio u ekipi Voždovca, a fudbalsko znanje je sticao u redovima Partizana, Zemuna i Bežanije.

Prethodnog leta iz omladinskog sastava Bežanije prelazi u lazarevački Borac čiji je dres nosio tokom prethodne polusezone.

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Mateja Stojiljković

 

Uroš Arsović ima 24 godine. Igra na poziciji desnog beka, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za mlađe kategorije Partizana i Čukaričkog, dok je seniorsku karijeru gradio u Jedinstvu sa Uba i obrenovačkom Radničkom.

Da podsetimo, do sada su dres surčinkog kluba zadužili i Aleksandar Mitrović (štoper), Jovan Miletić (desni bek), Matija Vranešević (levo krilo), Miloš Živković (zadnji vezni), Andrija Živković (desni bek), Milan Subotić (napadač), Tomislav Milošević (levi bek) i Matija Milojević (prednji vezni).

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Uroš Arsović

 

Treba napomenuti da će ekipa Jedinstva novi kontrolni susret odigrati već u sredu 22. februara kada će se na terenu sa veštačkom travom u Dobanovcima sastati sa ekipom GSP Polet Dorćola. Meč je na programu od 15.30 časova.

Kada je reč o nastavku šampionata, ekipa Jedinstva u prvom prolećnom kolu na svom terenu dočekuje lazarevački Borac. Navedeni susret na programu je 5. marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading