DOŠLI, VIDELI, POBEDILI: Iz sremske ravnice stigli u prestonicu i očitali lekciju BUSK-ovcima! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.02.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri iz Ašanje u prestonici pokazali da su spremni za prolećne borbe...

DOŠLI, VIDELI, POBEDILI: Iz sremske ravnice stigli u prestonicu i očitali lekciju BUSK-ovcima! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Kameni Ašanja

Fudbalski klub Kameni iz Ašanje prvi deo šampionata u okviru Međuopštinske lige Srem-istok okončao je na trećoj poziciji sa skorom od devet pobeda, jednog remija i tri poraza i u ovom momentu nalaze se na šest koraka udaljenosti u odnosu na lidera Polet iz Novih Karlovaca.

 

Potpuno je jasno da se svi u Ašanji nadaju da klub već u naradnim mesecima može zabeležiti istorijsko ostvarenje i plasirati se u Sremsku ligu, a u tom cilju Kameni su prethodnog vikenda gostovali u Beogradu gde su se na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji sastali sa ekipom beogradskog BUSK-a.

Bila je ovo treća pripremna utakmica i ujdno meč u kojem je klub iz Ašanje prikazao najbolju igru tokom aktuelnih priprema. Na kraju, BUSK - Kameni Ašanja 1:3 (0:1).

Susret je obeležio napadač gostiju Dušan Pilipović koji je bio strelac sva tri pogotka za svoju ekipu (18`, 76`, 85`), a treba napomenuti da je tokom prvog poluvremena još jednom tresao mrežu "buskovaca", ali je pogodak poništen zbog ofsajd pozicije.

Jedini pogodak za ekipu BUSK-a postigao je Drobnjak u 90. minutu susreta.

Zadovoljstvo je vladalo u redovima ašanjskog kluba po okončanju susreta, s obzirom da je jasno da ekipa iz meča u meč podiže nifo forme i prikazuje sve bolje igre.

Već u sredu 22. februara ekipu Kameni iz Ašanje očekuje novi kontrolni meč. Sa početkom od 17 časova sastaće se sa ekipom Bežanije na stadionu u Vojvođanskoj ulici.

Kada je reč o nastavku šampionata ekipa Kamenih u prvom prolećnom kolu dočekuje Mladost iz Buđanovaca. Sa druge strane BUSK će u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" dočekati Šumadinac iz Bečmena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading