GENERALKA ČIVIJAŠA BILA JE (NE)USPEŠNA: Evo šta je trener Kurtušić izjavio nakon gostovanja u Slavonskom Brodu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.02.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šabački prvoligaš je okončao pripreme za nastavak sezone.

GENERALKA ČIVIJAŠA BILA JE (NE)USPEŠNA: Evo šta je trener Kurtušić izjavio nakon gostovanja u Slavonskom Brodu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mačva Šabac

Što je urađeno, urađeno je. Klub ulazi u takmičarski ritam, a borba za bodove startuje već predstojećeg vikenda.

 

Fudbaleri šabačke Mačve u Slavonskom Brodu su odigrali kontrolni meč, koji je ujedno bio i generalna proba pred nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije. Duel protiv ekipe Marsonije koja se takmiči u drugom rangu hrvatskog fudbala okončan je bez pobednika, ali i bez golova, Marsonia - Mačva Šabac 0:0.

Trener "šabačkih čivijaša" je na početku susreta priliku ukazao sledećim fudbalerima: Miloš Savić, Aleksandar Popović, Marko Jevtić, Igor Ristivojević, Nemanja Stevanović, Marko Jovović, Đorđe Belić, Mladen Mićanović, Luka Pejović, Pavle Radunović i Petar Ristić, a u nastavku susreta na terenu su se pojavili i Filip Samurović, Martin Novaković, Uroš Branković, Boško Vraštanović, Uroš Savković i Miloš Nešković

Po okončanju susreta, trener Ivan Kurtušić je za zvaničnu klupsku Fejsbuk stranicu izjavio:

- Najbitnije je da smo odigrali u ritmu 90 minuta i da nam se nije niko povredio. Pogodili smo prečku, stativu i imali jednu stopostotnu šansu, ali bolje sada nego u prvenstvu.

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja, borba za bodove startuje narednog vikenda, a u prolečnoj premijeri 25. februara, fudbaleri Mačve gostiju u Gornjem Milanovcu ekipi Metalca.

Treba podsetiti da je ekipa Mačve jesenju sezonu okončala sa skorom pet pobeda, sedam remija i isto toliko poraza i sa 22 osovjena boda trenutno zauzimaju 11. poziciju na tabeli. Jasno je da su želje svih u klubu da crveno-crni izbore plasman u plej-of fazu čime bi automatski bio sačuvan i status u navedenom rangu takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading