LESKOVAČKA KAZNENA EKSPEDICIJA: Dubočica se poigrava sa rivalima - "srpski Mančester" je spreman za viši rang takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.02.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija pobeda je nastavljna.

LESKOVAČKA KAZNENA EKSPEDICIJA: Dubočica se poigrava sa rivalima - "srpski Mančester" je spreman za viši rang takmičenja!

Foto: GFK Dubočica

Slobodno se može reći da je leskovački srpskoligaš, na osnovu prikazanog u poslednja četiri kontrolna susreta, spreman za nastavak sezone i borbu za plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Početkom meseca februara fudbaleri iz "srpskog Mančestera" ubedljivo su poraženi na stadionu Sportskog centra "Jedinstvo 1936" od ekipe kruševačkog Trayala rezultatom 0:4, ali su zatim usledili dueli tokom kojih su Leskovčani prikazali sav svoj potencijal.

Duele protiv GFK Dubočice, po dobrom neće pamtiti skopski Aerodrom (1:0), Timočanin iz Knjaževca (6:0), kao i ekipa Vlasine (7:3), a sada su snagu Leskovčana osetili i fudbaleri kluba iz Paraćina.

Tokom prethodnog vikenda na igralištu sa veštačkom travom meč su odigrale ekipe domaće GFK Dubočice i paraćinskog SFS Borca i ponovo su Leskovčani prikazali sav svoj napadački potencijal. Ekipa iz grada koji je ispresecan tokovima reka Crnice i Grze, "poslata je kući" sa četiri lopte u mreži. Na kraju GFK Dubočica - SFS Borav 4:2.

Foto: GFK Dubočica

Ponovna demonstracija moći

 

Kada je reč o strelcima, dva gola za domaćina postigao je Stojv, dok su se po jednom u listu strelaca upisali Đorđević i Rašić. Sa drugre strane, golove za Paraćince psotigli su Anđelković i Simić.

Do kraja pripremnog perioda ekipa GFK Dubočice će odigrati još jedan kontrolni meč. Tokom predstojećeg vikenda u generalnoj probi Leskovčani će odmeriti snagu sa ekipom Nebeskih Anđela iz Vranja.

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru Srpske lige Istok, prvo prolećno kolo zakazano je za 4. mart kada će ekipa GFK Dubočice dočekati ekipu Dunava iz Prahova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading