LESKOVČANI U ŠESTOJ BRZINI: "Srpski Mančester" spreman za viši rang takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.02.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje,...

LESKOVČANI U ŠESTOJ BRZINI: "Srpski Mančester" spreman za viši rang takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Foto: GFK Dubočica

Radovi na izgradnji novog stadiona privode se kraju. Tokom predstojećeg proleća leskovački fudbaleri će zaigrati na velelepnom sportskom objektu, a uz infrastrukturna poboljšanja, ekipa GFK Dubočice priprema se da već u naredim mesecima na novi stadion donese i viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

U tom cilju, klub uz trenažni proces, odigrava i kontrolne utakmice putem kojih se obavlja uigravanje svih linija tima. Nedavno su vremenski uslovi onemogućili Leskovčane da do kraja odigraju susret protiv skopskog Aerodroma. Meč je usled nevremena prekinut nakon uvodnih 45 minuta igra, a u momentu prekida domačin je imao minimalnu prednost rezultatom 1:0.

Ovoga puta i vreme je išlo u prilog fudbalerima GFK Dubočice i knjaževačkog Timočanina koji su odigrali meč na terenu sa veštačkom travom koji se nalazi uz sam novi leskovački stadion.

Dve ekipe koje se u aktuelnoj sezoni takmiče u okviru Srpske lige Istok i čiji je prvenstveni duel koji je odigran početkom meseca septembra prethodne godine, pripao Leskovčanima rezultatom 5:2, ovoga puta je okončan još ubedljivijim trijumfom Dubočice.

GFK Dubočica - Timočanin 6:0 (3:0)

Po dva gola za ekipu iz "srpskog Mančestera" postigli su Marko Đorđević i Filip Stojev, dok su se po jednom u listu strelaca upisali žejmi Rašić i Milan Ljubenović.

Seriju kontrolnih mečeva ekipa Dubočice nastavlja već u sredu 15. februara kada će u Leskovcu gostovati ekipa Vlasine.

Da podsetimo, seniorska ekipa GFK Dubočice borbu za plasman u viši rang srpskog klupskog fudbalskog takmičenja započinje 4. marta kada će se odigrati mečevi prvog prolečnog kola Srpske lige Istok, a ekipa Dubočice dočekuje Dunav iz Prahova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading