"RABA" SVE JAČA: Još dvojica novajlija stigla u Obrenovac! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.02.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljeno je jačanje igračkog kadra.

"RABA" SVE JAČA: Još dvojica novajlija stigla u Obrenovac! (FOTO)

Foto: FK Radnički Obrenovac

Tokom prethodnog vikenda fudbaleri obrenovačkog Radničkog sastali su se sa ekipom Sinđelića i navedeni susret je okončan bez pobednika rezultatom 2:2.

 

Više puta smo naglašavali da je obrenovački klub tokom prethodne jeseni ostvario ne baš zapažene rezultate. U okviru Srpske lige Beograd, popularna "raba" je zabeležila svega jedan trijumf, četiri remija i čak deset neuspeha i na osnovu ostvarenog klub u nastavak takmičenja ulazi sa pozicije "fenjeraša".

Kako bi ekipa što spremnije dočekala nastavak borbi za bodove, klub je već angažovao dvojicu pojačanja. Redove Radničkog već su pojačali Arsen Knežević i Veljko Jovković, a klub je informisao javnost da su još dvojica fudbalera stigli na stadion u Obrenovcu.

Treće zimsko pojačanje "rabe", jeste Nenad Ivanić.

Foto: FK Radnički Obrenovac

Nenad Ivanić

 

Reč je o dvadesetdvogodišnjem fudbaleru sredine terena koji u Obrenovac stiže kao slobodna igrač, s obzirom da je prethodnih šest meseci bio bez angažmana.

Ivanić je ponikao u obrenovačkom klubu, a zatim je nastupao za mlađe kategorije Teleoptika, a u seniorskoj konkurenciji nosio je dres Smedereva 1924, Trayala i kruševačkog Napretka.

Za sada poslednje pojačanje Radničkog, jeste Boris Janković.

Foto: FK Radnički Obrenovac

Boris Janković

 

Reč je o mladom devetnaestogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji veznog igrača, a koji u Obrenovac stiže iz redova Prve Iskre iz Bariča.

Da podsetimo, nastavak takmičenja u okviru Srpske lige Beograd zakazan je za 4. mart, a borbu za opstanak u ovom rangu takmičenja, obrenovački fudbaleri započinju na domaćem terenu gde će se sastati sa zemunskim Teleoptikom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading