IZ REPUBLIKE SRPSKE NA SRPSKO KOSOVO I METOHIJU: Za njegove usluge bila je zainteresovana i Zvezda - rođen je u Kosovskoj Mitrovici, sada ponovo oblači dres Trepče!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.02.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rodnom kraju uvek je najlepše.

IZ REPUBLIKE SRPSKE NA SRPSKO KOSOVO I METOHIJU: Za njegove usluge bila je zainteresovana i Zvezda - rođen je u Kosovskoj Mitrovici, sada ponovo oblači dres Trepče!

Foto: FK Trepča Kosovska Mitrovica

Fudbaleri Trepče iz Kosovske Mitrovice u aktuelnoj sezoni takmiče se u okviru Zone Šumadijsko-raške i prvi deo šampionata okončali su na desetoj poziciji i tokom predstojećeg proleća očekuje ih borba za opstanak u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala.

 

Veliki problem za ekipu iz Kosovske Mitrovice predstavlja podataka da zbog opšteg stanja na Kosovu i Metohiji svoje mečeve ne mogu da igraju u svom gradu, već rivale dočekuju u centralnoj Srbiji, pa samim tim i ne čudi jesenji skor od svega dve pobede (Šumadija 1903 Kragujevac 4:2 i OFK Ras Novi Pazar 3:0), šest remija i pet poraza.

I pored svih problema, fudbaleri Trepče u nastavak takmičenja ulaze igrački znatno pojačani. Novi članovi kluba iz Kosovske Mitrovice već su postali Nemanja Vučić, Mirza Idrizović, Boško Stefanović i Dželal Preljević, a sada je u grad na ušću Sitnice u Ribar, stiglo i peto pojačanje.

Reč je o Đorđu Kasaloviću koji se vraća u redove kosovskomitrovačkog kluba.

Reč je o dvadesetogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji defanzivnog veznog igrača. Kasalović je u mlađim kategorijama nastupao za novopazarsku Jošanicu i Novi Pazar, a deo FK Trepča bio je od leta 2019. do avgusta 2021. godine kada je poneo opremu Sloge iz Požege. Prethodnih šest meseci proveo je u dresu Radnika iz Bijeljine nastupajući u Prvoj ligi Republike Srpske.

Foto: FK Trepča Kosovska Mitrovica

Fudbaleri Trepče sa Milošem Krasićem

 

Kada je reč o nastavku šampionata u okviru Zone Šumadijsko-raške, fudbaleri Trepče u prolećnoj premijeri dočekuju ekipu Napretka iz Gračca. Prvi ovosezonski meč dve ekipe fudbaleri Napretka su rešili u svoju korist rezultatom 3:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading