NEKADAŠNJI SRPSKI REPREZENTATIVAC STIGAO NA KIM: Miloš Krasić u Kosovskoj Mitrovici - prva stanica bio je Fudbalski klub Trepča!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2023

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koreni se ne zaboravljaju.

NEKADAŠNJI SRPSKI REPREZENTATIVAC STIGAO NA KIM: Miloš Krasić u Kosovskoj Mitrovici - prva stanica bio je Fudbalski klub Trepča!

Foto: FK Trepča Kosovska Mitrovica

Fudbalski klub Trepča iz Kosovske Mitrovice slobodno se može smatrati najvažnijim sportskim kolektivom na srpskom Kosovu i Metohiji.

 

U aktuelnoj 2022/23 sezoni fudbaleri Trepče takmiče se u okviru Zone Šumadijsko-raške i prvi deo šampionata okončali su na desetoj poziciji sa skorom od dve pobede, šest remija i pet poraza i sa ukupno 12 osvojenih bodova trenutno se nalaze na samo tri koraka od Budućnosti iz Resnika koja se nalazi u "zoni ispadanja".

Ono što svakako kosovskomitrovačkom klubu predstavalja najveći problem, jeste činjenica da svoje prvenstvene utakmice, usled dobro poznatih razloga ne mogu igrati na području Kosova i Metohije, već svoje sportske rivale dočekuju na terenima u centralnoj Srbiji.

Nekadašnji srpski reprezentativac Miloš Krasić je posetio svoj rodni grad u kojem je u redovima kosovskomitrovačkog Rudara načinio i prve fudbalske korake i tom prilikom je posetio fudbalere i stručni štab Trepče poželevši im puno uspeha kako u životu, tako i u nastavku sportske karijere.

 

Tom prilikom, Fudbalski klub Trepča je na svojoj zvaničnoj Instagram stranici objavio:

- Danas je treningu prvotimaca prisustvovao Miloš Krasić, bivši reprezentativac, koji kad god nađe vremena poseti grad u kome je odrastao i napravio prve fudbalsle korake. Porazgovarao je sa našim igračima i uz dobronamerne savete pružio im podršku u nastavku prvenstva.

Kada je reč o nastavku šampionata u okviru Zone Šumadijsko-raške, fudbaleri Trepče u prolećnoj premijeri dočekuju ekipu Napretka iz Gračca. Prvi ovosezonski meč dve ekipe fudbaleri Napretka su rešili u svoju korist rezultatom 3:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading