DOSTA JE BILO: Nakon Rio Ferdinanda i Nemanje Vidića i on je odlučio da "okači kopačke o klin"!

Autor: Vladimir vorih

Sport

17.02.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je došlo da se igračka karijera okonča.

DOSTA JE BILO: Nakon Rio Ferdinanda i Nemanje Vidića i on je odlučio da "okači kopačke o klin"!

Foto: FK Miljakovac

Fudbaleri Miljakovca, uz ekipu Partizana, jedini su klub koji će tokom proleća 2023. godine predstavljati srpski klupski fudbal na međunarodnoj sceni.

 

Popularna "radnička klasa" pokušaće u okviru "Feniks trofeja" rezultatski bolje da prođe u odnosu na jesenja ostvarenja, kada su u duelima sa klubovima iz Italije i Danske doživeli dva ubedljiva poraza na domaćem terenu.

Međutim, u nastavak takmičenja, kako na Evro sceni, tako i u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A", fudbaleri Miljakovca ulaze znatno oslabljeni.

Naime, Mihajlo Simić je odlučio da kaže zbogom igračkoj karijeri i "okači kopačke o klin". 

Popularni Simke je fudbalsko dete Ljube Alimpića iz generacije ‘94 Fudbalskog kluba IM Rakovice. Nakon dresa "motorista" nastupao je za Beograd sa Karaburme i Banju, a nakon višegodišnje pauze vratio se na teren da bi zaigrao za klub iz kraja.

Foto: FK Miljakovac

Penzija - Mihajlo Simić

 

Tokom prethodnog perioda činio je štoperski tandem "radničke klase" zajedno sa Dušanom Milojevićem, a upravo navedeni dvojac mnogi ljubitelji prestoničkog fudbala porede sa slavnim tandemom Mančester junajteda, Nemanja Vidić i Rio Ferdinand.

Da podsetimo, pred fudbalerima Miljakovca je nastavak takmičenja u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" u kojoj su prethodne jeseni na 12 prvenstvenih mečeva ostvarili skor od sedam pobeda, jednog remija i četiri poraza i trenutno na svom kontu imaju osam bodova manj u odnosu na lidera, ekipu Bežanije.

U prolećnoj premijeri Miljakovac gostuje ekipi Novog Beograda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading