LJUBIČASTA BOJA SE DOBIJA KADA POMEŠATE CRVENU I PLAVU: Grafičar se obratio javnosti - imao je šta da poruči svojim dojučerašnjim članovima!

Autor: Vladimir vorih

Sport

17.02.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi putevi ove zime vodili su na staru Karaburmu.

LJUBIČASTA BOJA SE DOBIJA KADA POMEŠATE CRVENU I PLAVU: Grafičar se obratio javnosti - imao je šta da poruči svojim dojučerašnjim članovima!

Foto: RFK Grafičar

Fudbaleri RFK Grafličara privode kraju pripreme za nastavak sezone tokom koje će sve klupske ambicije biti usmerene ka istorijskom ostvarenju, plasmanu u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Trener Marko Neđić u nastavku šampionata imaće prilično izmenjeni sastav, a interesantno je napomenuti da su čak četvorica fudbalera tokom zimskog prelaznog roka opremu ljubičaste boje, zamenili plavo-belim dresom kluba sa Omladinskog stadiona.

Andrija Kaluđerović, Filip Kasalica, Matija Mrkela i Aleksandar Stanković u narednom periodu nosiće dres OFK Beograda, a tim povodm javnosti se saopštenjem obratio i klub sa Senjaka:

- Ljubičasta boja se dobija kada pomešate crvenu i plavu. Zato, momci, gde god da budete igrali, u Crvenoj zvezdi ili plavom OFK Beogradu, vi ćete uvek biti deo ljubičaste familije - započinju svoje saopštenje "grafosi" i nastavljaju:

- Želimo sreću Kaluđeroviću i Kasalici, da im se zahvalimo što su bili deo našeg kluba, i što su svojim iskustvom, znanjem, profesionalnim pristupom i ponašanjem pomogli da napredujemo. Vrata Grafičara su im uvek otvorena. Momci, pokidajte na Karaburmi i nastavite da pokazujete pobednički karakter. Naši Mrkela i Aleksandar Stanković su otišli na pozajmicu među plavo-bele, da dobiju dodatne minute na terenu koji su im izuzetno važni za dalji razvoj.

Foto: RFK Grafičar

Trening "grafosa"

 

Da podsetimo, do starta prolećnog dela šampionata u okviru Prve lige Srbije ostalo je nedelju dana. Od ranije je jasno da ekipa Grafičara u predstojećim mesecima želi da obezbedi plasman u Super ligu Srbije, a "ljubičaste" već u prolećnoj premijeri očekuje veliko iskušenje. Na teren sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" stiže ekipa pančevačkog Železničara, ekipa koja u ovom momentu na svom kontu ima identično ostvarenje kao i ekipa trenera Marka Neđića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading