LESKOVČANI NASTAVLJAJU DA TERORIŠU RIVALE: Nakon Knjaževčana i Vlasina se provela kao bosa po trnju - Dubočica brojala do sedam! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva kontrolna meča, isto toliko trijumfa i 13 postignutih golova, učinak su leskovačkih fudbalera.

LESKOVČANI NASTAVLJAJU DA TERORIŠU RIVALE: Nakon Knjaževčana i Vlasina se provela kao bosa po trnju - Dubočica brojala do sedam! (FOTO GALERIJA)

Foto: GFK Dubočica

Fudbaleri leskovačke GFK Dubočice natavaljaju sa sjajnim partijama u pripremnom periodu. Ukoliko se "po jutru dan poznaje" predstojeće proleće protećiće u znaku kluba iz "srpskog Mančestera".

 

Pre samo par dana Dubočica je sportske rivale iz Knjaževca ispratila sa šest lopti u mreži, a ovoga puta su bili nemilosrdni i u duelu sa gostima iz Vlasotinca. Na kraju GFK Dubočica - Vlasina 7:3 (3:2).

Susret je odigran na terenu sa veštačkom travom, a obeležio ga je tridesetogodišnji Leskovčanin Ivan Milić koji se četiri puta upisao u listu strelaca. Nekadašnji fudbaler, između ostalih i surduličkog Radnika, pirotskog Radničkog, Temnića 1924 iz Varvarina i niškog Sinđelića postizao je golove u 22`, 25`, 50` (11. m) i 61. minutu, a mrežu gostiju tresli su i Dušan Savić u 20`, Džejmi Rašić u 70` i Đorđe Vasić u 78. minutu susreta.

Dvostruki strelac za Vlasotinčane bio je Ivan Stojanović (10. i 65. minut), kao i Nemanja Vlajković u 27. minutu meča.

 

Treba napomenuti da su se dve ekipe u okviru ovosezonske Srpske lige Istok već jednom sastale. U okviru 14. prvenstvenog kola koje je odigrano 13. novembra, Dubočica je u Vlasotnicu slavila rezultatom 3:1.

U sklopu priprema za nastavak šampionata u kojm imaju velike ambicije, fudbaleri GFK Dubočice naredni kontrolni meč odigraće već u subotu 18. februara, a protivnik je ekipa paraćinskog SFS Borca. I ovaj susret će se odigrati na terenu sa veštačkom travom u Leskovcu.

Nastavak takmičenja u okviru Srpske lige IStok zakazan je za početak meseca marta, a u prolečnoj premijer klub iz "srpskog Mančestera" dočekuje Dunav iz Prahova, dok Vlasina gostuje u Popovcu ekipi Budućnosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milhajlo

16.02.2023 21:03

4. pripremna utakmica, znam ne uklapa se u koncepciju, ali ljudi koji vole klub znaju istinu pa je ovo zaista glupo kad stavite ovakav naslov