KAZNENA EKSPEDICIJA: Lipolist deklasirao rivala iz višeg ranga takmičenja!

Autor:

Sport

20.02.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rival iz višeg ranga takmičenja je deklasiran.

KAZNENA EKSPEDICIJA: Lipolist deklasirao rivala iz višeg ranga takmičenja!

Foto: FK Lipolist

Lipolist, naseljeno mesto u opštini Šabac prethodnog vikenda je bilo stecište zanimljive fudbalske predstave u kojoj su se sastale ekipe lokalnog kluba Lipolista i fudbalskog kolektiva koji se takmiči u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske, ekipe Mladosti iz Prnjavora.

 

Ekipa Lipolista u aktuelnoj sezoni takmiči se u okviru Mačvanske okružne lige, a jsenju polusezonu okončali su na petoj poziciji sa skorom od devet pobeda, jednog remija i pet poraza i trenutno sa 28 osvojenih bodova, nalaze se pet koraka iza lidera ovog takmičenja, ekipe Hajduk Stanka iz Crne Bare.

U sklopu priprema za nastavak sezone, fudbaleri Lipolista sastali su se sa ekipom iz Prnjavora i zabeležili su ubedljiv trijumf rezultatom 4:0 (2:0).

Foto: FK Lipolist

Domaćin je bio ubedljiv

 

Tokom treće pripremne utakmice ekipa Lipolista  je odigrala kvalitetan meč sa ekipom Mladosti iz Prnjavora. U prvom poluvremenu viđena je obostrano otvorena igra oba rivala, ali su se domaći i grači bolje snašli na terenu i preko Džagića stigli do prednosti.

Do odlaska na odmor isti igrač je postigao novi pogodak, duplirajući prednost Lipolista.

Nastavak susreta doneo je još bolju igru domaće ekipe, a u takvoj konstalaciji snaga na terenu Liposlit postiže još dva pogotka. U listu strelaca upisali su se Adamović i Prodanović koji je mrežu gostiju zatresao iz "kaznenog udarca".

Foto: FK Lipolist

Verni navijači su i ovoga puta bili uz svoj klub

 

U domaćoj ekipi apsolutno mogu biti zadovoljni predstavomo koju su pružili njihovi fudbaleri. Pored zasluženog trijumfa, domaćin je dominirao u duelu protiv ekipe koja se takmiči u višem rangu takmičenja, Zoni Kolubarsko-mačvanskoj.

Posebno treba istaći izuzetno fer i korektnu igru oba rivala.

Kada je u pitanju ekipa Lipolista, zeleno-beli u prolećnoj premijeri gostuju u Štitaru gde će se sastati sa ekipom Jedinstva. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je pobedom ekipe iz Lipolista rezultatom 2:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading